עצירות בגלל גמילה-הצילוווווו עידכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כבר 5 ימים היא לא עשתה קקי

18 תגובות
עמוד 1
  • סלט עם עגבניות ושמן זית
    זה הדבר היחד שיכול לרכך את היציאה
    תבקשי שגם בגן יתנו לה עגבניות עם שמן זית
    אצלנו זה לא מגיע לעציריות פשוט הוא עושה קקי בתחתונים

---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • עכשיו כבר מאוחר כי הם כבר סיימו לאכול אני ביא לה כשהיא תחזור לבית..
    הלוואי שרק תסכים לאכול היא בעיתית עם אוכל.
    אם לא אני יקח אותה לרופא שיביא לה נר

• שימי עכשיו (אם את בבית) שלושה שזיפים מיובשים בחצי כוס מים רותחים, כשהיא תחזור תני לה לשתות (זה צריך לעמוד כמה שעות).
    אפשר גם לתת פרי הדר או כוס מיץ הדרים סחוט טרי

• השזיפים שלינבר אומרת זה מעולההההה
  • שזיפים אמורים לעזור (תני לה לשתות את המיים ואם היא תסכים טוב גם לאכול את השזיפים האלה).
    אני הייתי הולכת לרופא שישים לה נר, כי 5 ימים זה הרבה זמן.
    אחרי שהקקי ייצא, תתחילי כדרך קבע להשרות את השזיפים ללילה ובבוקר לתת לה. כל בוקר על קיבה ריקה.
    +
    כפית שמן זית פעם ביום על קיבה ריקה

תבדקי מה התפריט בגן, אולי בינתים עדיף לא לתת לה אורז ומאכלים שקשים לאיכול, כל עוד יש את הבעיה של עצירות.
    יהיה בסדר, זה קורה לילדים

[[[
  • תודה על העיצות..
    עכשיו שמתי את השזיפים ואני יכין לה גם עגבניות עם שמן זית הלוואי שזה יעזור

• תנסי לגרות לה את פי הטבעת עם מד חום...
  • עשיתי את זה אתמול בערב עם מדחום ועלה פרטוזיליה-לא עזר

• יקירתי,
    אני חושבת ש - 5 ימי עצירות זה סבל קשה, ובעצמך כתבת שהיא סובלת מכאבי בטן - סביר מאד שמתלווה לכך גם ירידה בתיאבון. קשה להכניס משהו לפה כשהבטן נפוחה מעצירות של 5 ימים...

מציעה לך להתייעץ עם הרופא. ייתכן שיתן לך נר לשחרור, או חוקן. יכול להיות שהפתרונות הטבעיים שהציעו לך (אלו פתרונות מצוינים - עגבניה, שזיפים וכו') לא יהיו כ"כ יעילים מכיוון שזהו זמן עצירות יחסית ארוך (הפיזיולוגיה היא שככל שהצואה נשארת יותר זמן במעיים, כך היא מתייבשת - מאבדת את תכולת הנוזלים שבה, ולכן קשה יותר להוציאה.) ויש צורך לעזור לילדה להוציא את הצואה.
    מציעה לך לפנות לרופא עוד היום או מחר בבוקר, מכיוון שאח"כ זה כבר שבת - והרבה ימים של עצירות...
    שיהיה בבריאות שלמה

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
  • את יכולה לקנות בעצמך נרות, לבן שלי היה עצירות ושמנו בעצמנו, אפשר גם לעזור לה אם זה תקוע ללחוץ מעל פי הטבעת. כמובן שהכי טוב הפתרונות הטבעיים- גם פירות יבשים טובים.

]
  • השאלה אם זה בכלל עצירות
  • אני בדיעה של שרון שמש. 5 ימים זה באמת הרבה זמן של עצירות. אם אני הייתי במקומך, הייתי הולכת על פיתרון קל ומהיר: נר או חוקן...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אני מסכמה עם שרון.
    כנראה שקקי שלה כבר הפך ל"אבנים" - קקי מאוד קשה ובשלב זה שזיפים ועגבנייה לא יעזרו. המעיים פשוט לא מצליחים לדחוף את "הבלוק".
    כמו שכבר המלצתי לך, הכי טוב שתלכי לרופא שישחרר לה את המעיים
    [url=http://www.mamaibebe.com]

[[[
  • עידכון-הלכנו לרופא שהמליץ על נר גליצרין.
    אחרי שדחפתי לה את הנר היא צרחה כי הרגישה לחץ בפי הטבעת והייתה בלחץ שעומד ליברוח לה קקי.
    היא צרחה מכאבים וצעקה תוציאי את הנר יש לי קקי יש לי קקי..ממש צירי לחץ..
    אחרי רבע שעה של בכי היסטרי אמרתי לה שהוצאתי את הנר וזרקתי אותו לפח ואז היא התישבה על האסלה הכנסתי את הלפטופ לשירותים ראינו את הווידיאו של היומולדת שלה..ואז זה קרה

• אוי מסכנונת

[[[
  • סוף טוב הכל טוב

• חחחחחחחח נקרעתי מצחוק מ"חירבנה וחירבנה וחירבנה"

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אחרי חצי שעה היא שוב חירבנה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה