שאלה על התפתחות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • באיזה גיל הילדים שלכם ידעו להכניס צורות למקום המתאים בהכנסת צורות? אני מתכוונת לשים מראש בצורה הנכונה ולא לנסות כל מיני עד שמוצאים מה שמתאים (כמו שהבובה שלי עושה)
    ואותו דבר בפאזלים- מתי ידעו לשים במקום הנכון?
    כי הבת שלי בת שנה וחצי ועדיין לא ממש יודעת... לא שאני מודאגת מזה, סתם מעניין אותי אם זה רגיל או שהיא סתם לא בן אדם של פאזלים
6 תגובות
עמוד 1
  • וואי לא להאמין כמה ששוכחים מהר
  • גם שלי לא מצליח להכניס לצורה הנכונה ,אבל זה ממש לא מתריד אותי!ואותו דבר לגבי הפאזלים.איתמר ילד של טבע ותזוזה הוא לא יכול לשבת על דברים שלא מעניינים אותו... אבל למשל להבריג פקק לבקבוק ולנגן על גיטרה הוא מוכן שעות...
    יגיע זמן וגם הם יעשו הכל...
  • מאיה- צודקת לגמרי. גם אני לא מודאגת, מבחינתי הילדה גאון סתם עניין אותי אם זה יוצא דופן....
    אנחנו מנווה נאמן. מאיפה אתם?
    דרך אגב, הקרול הזאת מהגן שהמלצת לי ממש עיצבנה אותי!! השארתי לה כמה הודעות בטלפון והיא לא חזרה אלי. אחר כך שלחתי לה מייל והיא ענתה לי שהיא מצטערת שלא חזרה אלי ושאכתוב לה את מספר הטלפון והיא תתקשר... רשמתי לה ושוב היא לא חזרה אלי!!!
    בקיצור, רשמתי אותה בסוף לגן חיוכים ברח' הפרסה. שמעת עליו?
  • ת'אמת אני לא ממש מכירה גנים בהוד השרון ...אבל בגדול את לא צריכה להתעצבן, קארו פשוט קצת מעופפת יש לה המון דברים על הראש ...ואם את שלמה עם החלטה אז גם בגן הזה יהיה לה טוב מאוד...
  • היי! היא כבר בת שנה וחצי?
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • אורטל- כן, היא בת שנה וחצי... לא יאומן איך הזמן טס!
    אנחנו בסדר גמור... לפחות הפסיקו הגשמים ואפשר לחזור לשחק בחוץ כי בבית בגשמים שתינו משתגעות!!!!
    דרך אגב, התמונה בחתימה שלך עם המלפפון בפה (זה מלפפון נכון?) מדהימה... איזה שתי בובות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה