מאוכזבת מעצמי, כועסת על עצמי.. :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מצטערת על האורך..
    מקווה שתוכלו להגיע לסוף, ולא לשנוא אותי גם..
15 תגובות
עמוד 1
  • אוי בהחלט בוקר לא נעים......

לסלוח? ברור שהוא יסלח... הוא כבר שכח
  • מאמי
  • מאמי

• נגה
  • כמו שכבר נאמר,לכל אמא יש רגעים כאלו.
    זה קשה.
    זה מתיש,ומתסכל שאנחנו לא מצליחות להיות איזה "סופר-אמא"
    שנשארת רגועה נעימה ומכילה בכל מצב.
    אני חושבת שמה שהילדים שלנו למדים במצבים כאלה,זה שגם אנחנו בני אדם!
    לאמא יש עוד דברים שהיא צריכה לעשות,היא עייפה לפעמים וגם לה קשה.
    אתמול היה לי קטע דומה עם הבת הגדולה שלי (שלוש),גם הייתי לבד בבית,הקטנה(שנה)בכתה,והיא לא שיתפה פעולה לאורך כל הערב,במקלחת לא רוצה לצאת,בחדר לא רוצה להתלבש וכו' וכו' (ואני חוץ מזה שהייתי לבד סובלת כרגע מדלקת ביד כתוצאה ממאמץ יתר של הרמת הילדות הנקה וכו'...)ופשוט התפרצתי עליה,
    אבל אחר כך,חיבקתי אותה ודיבתי איתה.במילים הכי פשוטות ביקשתי סליחה וגם הסברתי לה שלאמא קשה כי.....
    והיא הבינה.
    אחת המתנות שאנחנו יכולים להעניק להם היא היכולת לדעת ולזכור שתמיד אפשר לתקן,לעשות תשובה.
    זה המסר הכי חזק שהם לומדים ממצבים כאלה,אם כמובן אחר כך יש את החיבוק והסליחה,והדיבור המשותף,אמא כעסה כי...אתה בכית כי......
    וגם בתור שומרת תורה ומצוות,דבר שמאוד עובד ועוזר אצלנו זה להסביר לה,שככה זה לא כיבוד הורים או אהבת ישראל-תלוי בסיטואציה,וכמובן כשהיא מתנהגת יפה להזכיר לה ולחזק אותה שהיא עושה כיבוד הורים או אהבת ישראל.
    מקווה שהבהרתי את הכוונה.

• איזה בוקר סיוט

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• מקוה שמחר הוא יפתיע אותך בבוקר הרבה יותר נעים
  • מאמי
  • איזה בעסה של בוקר
  • הי מותק

• לפעמים הם יודעים להוציא מאיתנו התנהגות כזו...זה קורה אל תרגישי אשמה יותר מידי . לדעתי היית בסדר גמור . ילד צריך ללמוד שיש דברים שהוא לא יכול להתעקש עליהם

• תודה בנות יקרות!
  • כולן נתנו לך תשובות נכונות.
    ולי נותר לתת חיבוק

• אולי זה המזג אויר או אולי סתם יום שכזה אבל גם שנהב היום קמה הפוך.
    זה התחיל בזה שלקום מהמיטה לא בא לה וביקשה שאבקש מהשמש שתישן עוד טיפה

מתכונים זה אני ...
    http://www.2all.co.il/web/Sites/2007-8/DEFAULT.asp
    פורום הורים חם ואוהב כנסו ותיראו WWW.2BHORIM.CO.IL

**
    **
    **
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה