האם הייתן שולחות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני שואלת שוב שאלה שכבר שאלתי כאן,
    כי היא ממש מטרידה אותי

7 תגובות
עמוד 1

• מזל טוב לחזרה למעגל העבודה :)

אני בעלת פעוטון והדבר החשוב ביותר זו בטיחות הילדים. תוודאי שאין שום פירצה בגדר ( אם כי גם נביחות יכולות להפחיד פיצקים)
    תבררי האם המטפלות מכירות את השכנים בעלי הכלב.האם הן יודעות כיצד להתמודד במקרה שיצליח להכנס לגן, האם יש לחצן מצוקה בגן??...רק למקרה חלילה...ואם את מזהה אותו ככלב מסוכן אפשר להודיע ל106.
    בשכונה שבה ממוקם הגן שלי הסתובב באופן חופשי כלב פיטבול..מפחיד ולכן דאגנו לערב את המשטרה ואת העירייה ,הכלב נאסף לשמחתי ( בכל מקרה לא יכל להכנס לגן. תבררי האם הכלב כל הזמן בחצר ?.האם הגדר היא משותפת לשני הבתים או שיש כפילות?. אם הגן חדש רוב הסיכויים שעדיין לא נתקלו בבעיה כזו..נקווה שלא.

לכל האמהות שמגיעות אליי לגן אני אומרת שיילכו עם תחושות הבטן שלהן.זה הדבר הכי נכון.

שיהיה בהצלחה :)

• אם את מרגישה שלא תהיי רגועה..התשובה כבר אצלך. אל תתפשרי.
  • אם זה מרגיש לך לא נכון - אז זה כניראה לא נכון....
    בד"כ אין מקום מושלם, יש הרע במעוטו....
    אם זה נראה לך מסוכן מידי ושתחששי משהיית בתך בגן - תמשיכי לחפש....

• הבעיה היא שכבר הייתי בכל המקומות בשכונה ולא מצאתי שום דבר מתאים. מה שאהבתי לא הסתדר, ובעיקרון כל המקומות הטובים תפוסים כי זה כבר סוף שנה. בנוסף, אם לא אסגור עם המשפחתון הזה המקום עלול להיגמר.אני כל הזמן שומעת על אימהות שמחפשות והגננת פרסמה עצמה בכל רחבי השכונה ותוך זמן קצר כבר כמעט התמלאה....
  • את יכולה לנסות מחוץ לשכונה או להתגמש....
    אם זו הבעיה היחידה במקום - אז אולי כן לשים.

• אני אמרתי לך כבר - אם את לא שקטה - לא שמים.....מה זה ייתן? תחזרי לעבודה ותהיי כל הזמן בחששות.....

הכלב הזה מוחזק ברשיון? זה נשמע לי נורא מסוכן ולא בטיחותי....
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • אוף

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה