בקשר לענת וניב - 2 הצעות ועידכון קטן + קישור לכתבה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • העידכון הקטנטן הוא שענת וניב שוחררו אתמול הביתה לסופ"ש אחרון לפני המלחמה הגדולה והיום הם חזרו לבית החולים להמשך הטיפולים וההכנות לקראת ההשתלה...

מצרפת קישור לכתבה בערוץ 10 ששודרה היום:
    http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleId=705696&sid=126

ההצעות:
    1. לפי דעתי (ושכל אחת תעשה ככל העולה על דעתה וליבה בלבד!) אם אנחנו יכולות לשים 50 ש"ח בשביל משלוח מנות (ובכלל לא לקחנו בחשבון להכין משהו לניב וענת!!! ) - אז אנחנו יכולות לשים כל אחת 50 ש"ח נוספים (אם מישהי תרצה יותר - הרי שזה מבורך!) ולתת אותם לניב וענת... אם תעשו חשבון פשוט של 50 ש"ח כפול כ-50 בנות שמשחקות את הגמד והענק (ויש פה יותר מ-50 בנות) אז יוצא סכום לא מבוטל שיכול מאוד מאוד לעזור להם!

2. לקחתי על עצמי משימה ופירסמתי מודעה לתושבים פה עם תמונות של ענת וניב מתוך הכתבה והתרומות התחילו לזרום (ישירות אלי וחלק לעמותה) והיום העברתי לענת מעטפה עם סכום כסף לא קטן אני חושבת שכדאי שחלקינו אם לא רובנו אם לא כולנו ניקח על עצמינו משימה לגייס עבורם כספים דרך מכרים, מקומות עבודה, שכנים וכו'... ולא להסתמך רק על העמותה שדרכם לקבל את הכסף אומר להציג כל מיני מסמכים וניירות וטרטורים שלדעתי ענת תשמח לוותר עליהם (אבל היא תמשיך איתם כי אני בהחלט מקווה שעוד תורמים ימשיכו לתרום אפילו דרך העמותה)

אז אחרי כל המגילה - מה דעתכן בנושאים??
45 תגובות
עמוד 1
  • תרשמי אותי ב50 ש"ח..
  • תודה הדס!
    גם לעמותה זה בסדר... רק סתם מנג'ס עד שענת מקבלת מהם את הכסף...

בכל מקרה זה חשוב להמשיך להפיץ!

אם את רוצה אני יכולה לשלוח לך מודעה שהכנתי להפצה... (אני רק אשנה את הפרטים שיתאימו אלייך כמובן)
  • אני מוכנה גם לתת
  • תודה חנצ'וק!

ברגע שאראה שיש היענות רצינית לזה אשלח את הכתובת שלי.... ברגע שיהיה לי הכסף ביד אסע לענת ואתן לה אותו עם המון המון אהבה מבנות הפורום
  • אם היה לי בכייף הייתי תורמת אבל 50 זה הרבה בשבילי

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/18MGh-101]
    [/url
  • יערה שלחי לי:
    hadaska6@walla.co.il
  • יערה תתחברי למסנגר..
    תשלחי לי גם בבקשה את המודעה שהכנת..
    אין לי איך להדפיס..זה בסדר אם אתן לך מספר פקס?

• היי יערה,

לצערי, המון זמן לא הייתי בפורום, מחוסר זמן, המירוץ גם בעבודה, וגם עם 3 ילדים...
    נכנסתי הבוקר בדחיפות בגלל הכתבה ששודרה אתמול בערוץ 10 על ענת וניב.
    אני רוצה לשלוח כסף במעטפה בשבילהם, אולי כדאי שאשלח לכתובת שלך..

תעדכני אותי לאיזו כתובת לשלוח את המעטפה...

תודה
    מירי
  • גמני בפנים - רוצה לתת .כשיהיה לאן לשלוח תגידו לי
  • יערה, תשלחי לי בבקשה את המודעה, אני אנסה לקבל אישור לתלות בעבודה
    תודה

smorodinski@walla.co.il
    [url=http://www.mamaibebe.com]

[[[
  • כבר עיצבתי בעצמי, קיבלתי אישור לתלות בעבודה
    יערה כל הכבוד רעיון מעולה
  • יערונת רשמי אותי 100 ש"ח
  • וואו איזו היענות (האמת ציפיתי ליותר אבל אני מניחה שרובכן פשוט לא ראיתן את השירשור...)

הדס, חן, פנינה, מירי - שילחו לי מייל לכתובת kapara81@gmail.com ואשלח לכן את הכתובת שלי שתשלחו אלי את הכסף.. (מזכירה - ברגע שיהיה סכום כסף אסע לענת ואתן לה הכל במרוכז )

שירוש - אם את רואה את השירשור אז שילחי לי גם מייל... ואם לא ראית אז אני אקח מליאת את הטלפון שלך מחר ואתקשר

נטלי - כל הכבוד! שמת תמונות במודעה? (זה משפיע מאוד על מי שרואה את המודעה... בדוק )

יפית - תשלחי לי מספר פקס למייל שכתבתי ואפקסס לך מחר מודעה... תרשמי לי פרטי התקשרות איתך בשביל המודעה...
  • שמתי 2 תמונות

[[[
  • שלחתי
  • יואוווווווווו הלב נקרע לי
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • אני כבר גייסתי כסף ממכרים בעבר ושלחתי דרך שרון שמש (אני עצמי תרמתי 300 ש"ח

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • היי יערה! אשמח אם תשלחי לי למייל את המודעה שפירסמת
    LAPA4KA1@HOTMAIL.COM
    באהבה אולגה אמא לעידן הנסיך הקטן{}
    "כשנסגרת דלת אחת - נפתחת אחרת, אבל לעיתים קרובות אנו ממשיכים להביט
    בצער רב כל כך בדלת הסגורה, עד שאיננו רואים את זו שנפתחה בפנינו"
    "רבים מהכישלונות בחיים
    היו לאנשים שלא הבינו
    כמה קרובים היו להצלחה כאשר ויתרו"
    [/url
  • שלחי לי לאיזה כתובת לשלוח כסף במעטפה
    יישר כח

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • כל הכבוד לך
    תגידי לאן להעביר ואני שולחת

באהבה, סיון

הפייסבוק שלי: sivan werner
    המייל שלי: siv_sh@walla.com
    המסנג'ר שלי: sivan_we@windowslive.com
    הטלפון שלי: (%@@)**^(# - נו באמת חשבתן
  • היי יערונת
  • היי כולן,
    למי שגרה באיזור שלי, אפשר להעביר גם דרכי- יערה- אם זה בסדר מבחינתך...
    תבוא על כולכן הברכה!
    "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים,
    בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים.
    ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת,
    מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."

• בנות אני כבר שולחת את הכתובת שלי לשליחת הכסף...
    רק תוודאו ששלחתן לי מייל בשביל זה/כתבתן את המייל פה בשירשור כי אין לי את של כולכן...

מלוש יקירתי בשמחה את יכולה לעזור ולאסוף אצלך כספים הבעיה היא שהביקורים אצל ענת מתחילים להיות מסובכים (בגלל שהיא לבד שם וניב נכנס לסוג של בידוד שהולך ומתהדק ככל שמתקרבים לתאריך ההשתלה) ולכן לדעתי הנכון הוא שכמה שפחות אנשים יגיעו אליהם וחוצמזה אני גרה לא רחוק מההורים שלה ואז אני יכולה להעביר אליהם את הכסף... אז מה שתחליטי - מקובל עליי

אור-טל, יפית (אנגל) ואולגה תירשמו לי למייל שמות משפחה ומספרים ניידים שאוכל לצרף למודעות... במודעה שהכנתי יש את הפרטים שלי כדי שאפשר יהיה לתרום דרכי ולא דרך העמותה
  • יערה אם תוכלי בבקשה לשלוח לי למייל, את יודעת את המייל שלי
    ולא הבנתי מה זאת אומרת להוסיף את השמות והטלפונים למודעות?!?! אם את צריכה גם מישהי באזור ירושלים אז בכיף

באהבה, סיון

הפייסבוק שלי: sivan werner
    המייל שלי: siv_sh@walla.com
    המסנג'ר שלי: sivan_we@windowslive.com
    הטלפון שלי: (%@@)**^(# - נו באמת חשבתן
  • סיוון אני כבר שולחת שכחתי שהמייל שלך מופיע בחתימה ובכלל שכחתי שיש לי אותך באנשי קשר של המייל

לגבי המודעות - זה בשביל פירסום במקומות עבודה/שכונות וכדומה... מי שרוצה לפרסם ואז תאספו אצלכן או אם ירצו שיתרמו דרך העמותה (עדיף ישירות אלינו כי ככה ענת מקבלת את הכסף בלי להוכיח כלום) ואז את מה שאתן אוספות תשלחו אלי או תעשו העברה בנקאית (נחליט יחד בהמשך) ואני אעביר לענת/הוריה את הכל במרוכז

• תשלחי לי את הכתובת שלך....
    גם אני רוצה לתת
    lital775@walla.com
  • גם אני רוצה לתרום...
    תרשמי לי בבקשה את הפרטים במייל שלי : suissa50@walla.com

• המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • אורטל המודעה רשומה ככה שאפשר להעביר אלי ישירות... מופנית אל אנשים פה שמכירים אותי אישית...
    אם תשימי את זה אצלכם אז אף אחד לא מכיר אותי ולא יעבירו אלי...

לגבי שליחה במייל אני מתכוונת להוציא תפוצת נאטו עם המודעה... מקווה שעוד היום אצליח (אני מנקרת על המקלדת כבר חצי שעה ) ואז כל מי שיש לי את המייל שלה תקבל את זה ותתבקש להפיץ לכל מכותביה במייל...
  • תשלחו גם לי את הכתובת

shahar2803@gmail.com

---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אני רוצה לתת הרבה יותר.. התכוונתי להפקיד לחשבון אבל אם מעבירים לה אישית עדיף... שקלתי ללכת ולתת לה בשניידר אבל אני לא רוצה להביך אותה...
    איפה את גרה?
  • סיון אני גרה בצפון... ליד טבריה
    את יכולה לשלוח לי בדואר/להפקיד לי לחשבון הבנק
  • גם אני רוצה, איך מעבירים אלייך כסף?

ואני אשמח אם תשלחי לי גם את המודעה אני יפרסם בעבודה שלי וגם במייל של העבודה תשלחי לי ל bulil@WALLA.COM

• גם אני רוצה, איך מעבירים אלייך כסף?

ואני אשמח אם תשלחי לי גם את המודעה אני יפרסם בעבודה שלי וגם במייל של העבודה תשלחי לי ל bulil@WALLA.COM

• רוצה לשתף אתכן שיש אפילו פניות מאנשים שאינם משתתפים פעילים בפורום שלנו והלב שלי מתחמם עם כל פניה כזו! ובטח אחרי כל פניה של בנות הפורום המקסימות והיקרות!

• תשלחי לי את הכתובת שלך גם inbalnavon@hotmail.com
    תודה
  • לא קיבלתי את המודעה.......
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • הוצאתי עכשיו מייל ב"תפוצת נאטו"... שלחתי לכל מי שבאנשי הקשר שלי ולאלו שנתנו את המייל בימים האחרונים... בבקשה תפיצו הלאה!

אם יש מישהי שלא קיבלה ורוצה שתשלח לי מייל...
    אם יש מישהי שעידכנה לאחרונה מייל וחושבת שאולי אצלי לא מעודכן - שתשלח לי מייל...
    kapara81@gmail.com

תודה בננות!
  • יערה דברי איתי.

[]
  • יערונת,
    גם אותי תרשמי, 100 ש"ח.

• סיגלית אנסה להתקשר עוד היום... אם לא אז מחר... ראית מה כתבתי לך בשירשור שובך?

אדוושה שלחי לי מייל שאשלח לך את הכתובת שלי
    kapara81@gmail.com
  • היי יערה גם אני רוצה לתרום, את יכולה לשלוח לי מס' חשבון שלך ואני אעשה העברה?
    כל הכבוד על היוזמה ובנות כל הכבוד על ההתגייסות!

[./]
  • זוהר מה המייל שלך?
  • אם את יכולה לרשום לי את הכתובת למייל אני אשמח
    sivkosh@walla.com
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה