מה הייתם עושות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אזז ככה זה יהיה קצת ארוך סליחה מראש

]
    אנרגיות חיוביות
    ויהי מה
    אלישבע

8 תגובות
עמוד 1
  • עיקר הבעיה בעיני שבסופו של דבר יעלו על זה והם ידרשו את הכסף בחזרה או שיורידו לך ממשכורות עתידיות.....
    אני הייתי מתלוננת על כך לממונה על השכר במועצה.

• אני הייתי שותקת
    אמרת, שלחת מייל , התקשרת .. עשית את שלך
  • אני הייתי מדווחת.
    גם גזל וגם אם הם יעלו על הטעות הם יורידו ממך בפעם אחת ואז זה יהיה משמעותי
    חוץ מזה יפה שלי איך את מרגישה?מה שלום הקטנטונת?

• קרה לי פעם משהו דומה, אמרתי ולא התייחסו

אחרי שנה בא עובד חדש שבדק משכורות ועלו על זה...

ואז דרשו ממני להחזיר המון כסף. וכמובן החזרתי.

הבעיה תהיה אם ידרשו ממך פתאום סכום גדול בבת-אחת.

• אומרת!
    [./]
  • הלוואי שזו היתה הבעיה שלי
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • זה ממש לא גזל ביררתי לפי ההלכה זה לא גנבה ולא גזל כי השכר שלי זה ממשלתי עם זה היה פרטי זה היה סיפור אחר...
    מתוקונת

]
    אנרגיות חיוביות
    ויהי מה
    אלישבע

• לא נעים להגיד, אבל אני מציעה לך לכתוב מכתב / מייל לגבי הטעות, כדי שיהיה לך תיעוד לכך שפנית

מעבר לזה, אני חושבת שאת בסדר גמור, ואני לא חושבת שזה גזל כי דיווחת וביקשת לתקן את הטעות, אבל קצת חורה לי מה שאמרו לך, שבגלל שזה מקום עבודה ממשלתי זה לא גזל ואם זה היה פרטי זה כן היה

ההבדל היחידי בין פרטי לציבורי היא שמקום עבודה ציבורי ממומן על ידי כולנו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה