היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מאז שדניאל נולדה אין שבוע שבו גל הולכת לגן שבוע שלם
7 תגובות
עמוד 1
אין לי שמץ של מה לומר , רק שתהיי חזקה ומקוה שיעבור לה החום והתולעים ושולחת לך
מכירה את המצב הזה - גם אצלינו זה שבוע בגן יומיים בבית
הי, לגבי גל והחום אין לי מושג, יש תקופות לא פשוטות כאלו, לגבי תולעים, סיוט! עם גל תקפידי לתת לה את התרופה במחזורים הנכונים, כי היא הורגת רק תולעים כך שאם נשארו ביצים זה חוזר. יש מחזור עד פקיעת ביצים לדעתי בין 10-14 יום. לגבי השום גם אני קראתי על זה אבל מאוד פחדתי לנסות. אם את עושה את זה , צריך להקפיד שהשום לא פצוע (כי אז זה יכול לשרוף איימים), ובכלל כמו שאחותי אמרה, תנסי קודם על עצמך (וד לא עשיתי את זה..[/url
אין לי מושג..קבלי
יש תרופה שניקראת ורניקס (לתינוקות ופעוטות זה בתרחיף) את נותנת כמה מנות ואחר כך מחכה 10 ימים ונותנת מנה נוספת. זה טיפול מעולה. עוד משהו, כשיש תולעים מאוד מאוד חשוב להחליף סדינים כל יום (ולכבס בהרתחה כי אחרת הביצים נישארות), להחליף מגבות כל יום, וגם לכבס בהרתחה. ולהודיע לגננת, כי יכול להיות שיש תולעים גם אצל שאר הילדים וזה מדבק [url=http://www.mamaibebe.com]