אוף אני מיואשת, למי יש רעיון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום אובחנה אצל שלומיקו דלקת ריאות
20 תגובות
עמוד 1

• זה בעיה גם עם אופק אותו סיפור היה מקיא דברי עם הרופא מה לעשות או איפה שקנית את התרופה
    שירגיש טוב

אור של חיי
  • אם נתנו לך מוקסיפן - אנחנו מרימים כוסית "לחיים" אצלנו זה עובד - עם הכוסית שמגיעה מצורפת לבקבוק.
    בתקופות שהאי לא הסכימה - הייתי (אישי לא היה מסוגל) משכיבה אותה עלי ומזליפה לה לפינת הפה עם מזרק. לפעמים קוביית שוקולד ישר אחרי.

לאזניל - אין לי פתרונות. זה מר, מגעיל, משאיר טעם רע בפה (וגם לא פועל על מעין כך שאין סיכוי שניתן לה שוב את העונש הזה....)
    החלמה מהירה מהירה
  • לינבר, זה אזניל
  • לאזניל ממש אין לי פיתרון
    הייתי מנסה לבקש שיחליפו למוקסיפן.
    תטעמי אותה, תביני למה הוא לא מוכן.....

• היי שמבונאן,

תראי אני בדר"כ לא בעד משקאות ממותקים, אבל במקרה שצריך לתת סירופ ממש מגעיל
  • טוב, אז אני חייבת לכן עדכונים:
    קודם כל לינבר, בעקבות המלצתך הייתי חייבת לטעום, בהתחלה הרחקתי והריח לי מאוד מתקתק, ואז טעמתי- והיה לי טעים
  • במצב כזה...אנחנו נותנים להם קצת עם מזרק... וישר דוחפים מוצץ...הריפלקס של המוצץ זה ישר לבלוע את מה שיש בפה לא ניתן אחרת...אבל ממש במנות קטנות
    לגביי זריקת האנטיביוטיקה- לפעמים אין מנוס וזה הפיתרון
    לא לפחד...רפואה שלמה

• אצלנו הדיבורים עובדים טוב... כששחר לקח אנטיביוטיקה הוא קודם כל הסכים רק עם הכוסית הקטנה (זה היה טעים אבל כל דבר ששחר יודע שהוא תרופה ישר נהיה עליו X גדול). בכל אופן, אנחנו ממש ישבנו לידו ודיברנו איתו על כמה הוא בוגר ומבין ועל כמה שהתרופה חשובה שהוא יוכל לחזור לגן ולשחק עם כולם ושלא יהיה לו חום ובלה בלה בלה עד השמים ובסוף הוא הסכים. וגם אחרי שהוא הסכים המשכנו עם ההתלהבות היתרה. וזה פעל כמו קסם. וככה אנחנו מאז עושים גם עם נורופן שהוא לא סובללללל. כל טיפה שנכנסת לו לפה אנחנו עושים מזה סצינה שלמה.
    חוץ מזה שאם זה רק CC אחד למה לא עם מזרק? או על המוצץ? זה לא עובד?

אגב, שחר עוד לא שוקל 12 קילו. לפני חודש היינו בטיפת חלב והיינו אני והאחות בהלם
    תוספת מהממת למשפחה:
  • תודה לכולכן על התגובות
  • אוי איזה מסכנצ'יק
  • אנחנו מקבלים אזניל
    בהתחלה היא קיבלה 3 פעמים ביום ב10 ימים ראשונים ועכשיו ירדנו לפעם ביום לחודש...סך הכל הטעם שלו לא רע

• ביררת אם האנטיביוטיקה הזו גם מגיעה בנרות?

אנחנו מכניסים להן עם מזרק שלוקים ישר לתוך הפה - בלי הרבה חוכמות ואין להם שום ברירה. בולעות כמו גדולות.

לגבי האוכל - בעסה
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • רפואה שלמה יקירתי

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • רק לי יש ילד היפוכונדר שמנסה להוציא מאיתנו תרופה גם כשלא צריך?....
  • קודם כל רפואה שלמה
    דבר שני איך היחסים שלו עם דביר ? ואני אסביר
    גם אריאל לא מוכן לקחת תרופות ואומר לי כל הזמן "רואי" מה שאומר תני לרואי אם הוא יקח אז גם אני יקח.

אריאל רואה שאני נותנת לרואי במזרק ואז הוא רוצה לבד (כי הוא גדול)
    תנסי לשחק איתו ולעשות ואפילו לתת לדביר טיפה מים עם המזרק שיראה
    ואז תכיני לו את התרופה שלו ותתני לו לבד שייקח עם המזרק- אצלי זה עובד

לגבי המשקל אריאל בן שנתיים וארבעה חודשים שוקל 11.9 ק"ג והגובה שלו גם 90 ס"מ. הוא מוציא המון אנרגיה, אוכל מצויין- וממש לא מפריע לי.
    הוא עוד ישלים את הכל...
  • היי
    תנסי עם מזרק קצת קצת ולדחוף מוצץ.
    ובקשר למשקל ליה שלי היא בת שלוש וחצי גובה 95 והיא שוקלת 12 קילו ועשיתי לה את כל הבדיקות אפילו מקיפות והכל תקין.
    אז אין לך מה להלחץ מהמשקל.

• לא קראתי אף תגובה אחת
    אני יודעת שיש זריקות שמקבלים אותם בהפרש של 24 שעות בברך אפשרי בקופת חולים תבררי עם רופא הילדים שלך
    אנחנו קיבלנו אותם אצל אודיה

רפואה שלמה

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/18MGh-101]
    [/url
  • רפואה שלמה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה