עגלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • [היי לכולם
    אני בשבוע 31 והתחלתי להתעניין בעגלות מישהו יכול להמליץ לי על משהו?נדלקתי על עגלת x max של דר בייבי מישהו מכיר?
    אנחנו מצפים לבן אחרי אובדן כואב של בת בשבוע 25 עקב תסמונת דאון

ז'אנה
5 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל - שיהיה המשך הריון קל ולידה תקינה ומהירה
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • תראי לי יש את העגלה שציינת ואני מרוצה מאוד

"רבים מהכישלונות בחיים
    היו לאנשים שלא הבינו
    כמה קרובים היו להצלחה כאשר ויתרו"
    [/url
  • קודם כל כואב לשמוע שהיה הריון בעבר לא תקין

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • אני עם הבוגבו
    היא יקרה- אבל קניתי מציאה- חדשה מהשקית דרך יד 2 ועלה לי פחות מחצי.
    היא מעולה, אין דברים כאלה. הפיתרון האולטמטיבי לעיר בעייני.

אין לי רכב ועם העגלה הזו אפשר ללכת פשוט לכל מקום. אני מעלה אותה במדרגות של הבניין באופן שוטף יומיומי וזה מה שהנחה אותי בקנייה- קלה ונוחה.
    לדעתי זו העגלה היחידה שיש לה צמיגים ולא גלגלי גומי או פלסטיק, נסי לעלות איתה מדרכה ואת מיד תראי שפשוט אין דברים כאלה...
    קחי בחשבון שכשקונים בוגבו- לא קונים גם עגלה וגם טיולון- אז המחיר הוא של 2 עגלות שרב האנשים קונים. אותנו שהיא שימשה בחום 3 שנים אינטנסיביות ולמעט שריטות חיצוניות היא מתפקדת כמו חדשה. אין על ההולנדים...
  • אולגה תודה
    ולכל הבנות תודה על העידוד כרגע חשוב להתמקד בהווה ולא בעבר
    הלכתי לראות עוד עגלות אבל זאת כבשה את ליבי הפחיד אותי רק שהלכתי לחנות שלא מחזיקים שם את הדגם הזה והמוכרת אמרה שהעגלה מסורבלת ולא נוחה ויש לה מלא תקלות אז גרמה לי לחשוב על זה אבל את האמת ראיתי מלא אנשים בקניון עם העגלה וכולם די מרוצים ממנה גם מהעריסה וגם מהטיולון
    הכי חשוב שהיא נכנסת לי לאוטו בקלות וגם נוח לעלות איתה מדרגות ובעלי מאוד התלהב מהקיפול הקל והנוח שלה
    תודה לכולם ואשמח לשמוע על עוד עגלות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה