היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אפיקי כבר בן שנתיים והוא כמעט ולא מדבר, מלבד אבא, אמא ולפעמים תתא (סבתא) הוא לא אומר כלום, אבל הוא מבין כל מה שאנחנו מדברים איתו. העניין הוא שאני דווקא רגועה, אבל אנשים מסביב כמו הרופאה והגננת שלו משגעים אותי שאבדוק את העניין. אני רגועה כי גם לוריני שלי התחילה לדבר לקראת גיל 3, ואז כולם היו פחות לחוצים... עכשיו עם אפיק יש לי תחושה כאילו אני לא בסדר שאני לא רצה איתו לבדיקות כל יומיים. מה אתן אומרות? להניח לזה או שבאמת אני צריכה לבדוק את העניין?
5 תגובות
עמוד 1
לדעתי להניח לזה הבת שלי אחריי גיל שנתיים התחילה לדבר
קרן
אם את רואה שהוא חברותי, יוצר קשר עם ילדים אחרים, מבין מה שמדברים איתו ומגיב - אז לרדת מהעניין ולחכות עוד קצת. אם גם הבת דיברה מאוחר אז ממש אין מה להילחץ
מיטל
אנחנו מדברים עם אמילי שני שפות אז גם לה היה עיכוב, אומנם לוקחים את זה בחשבון (וגם את העובדה שאבא שלה החל מאוחר לדבר). אבל אם בא לך לא בקטע של לחץ אלא בקטע של לא לאבד זמן- תרימי טלפון לקופ"ח תנסי לקבל הפניה לקלינאית תקשורת. אני יכולה לספר לך שלפני 4 חודשים כבר הפנו אותנו לקלינאית תקשורת ורק אתמול סוף סוף התחלנו את הטיפול (אני במכבי) אז הדברים האלה לוקחים זמן. אגב היא כבר התחילה לדבר ממש יפה אבל עדין זה דורש התייחסות.
תהיי רגועה...הוא יפתח את הפה ולא יסגור...הבטחה שלי