דנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ממש שמחתי לקרוא שעברת את השקיפות ושהכל בסדר...
    ראו את המין? כי לפעמים רואים בשקיפות...
3 תגובות
עמוד 1
  • כן ברוך השם...מתי את?מה פתאום לגבי המין זה עוד ממש מוקדם...איזה מסקרן הא??מה שיבוא ברוך הבא שיהיה בריא ושלם אמן הכי חשובבבבבבב...
  • לי יש עוד שבועיים וחצי בע"ה... מחכה כבר בכיליון עיניים....
    ורק שתדעי שאצלי בהריון הראשון בשקיפות אמרו לי 90% שזה בן וצדקו...

מה יש לך בבית? בן? בת?
    ובאמת הכי חשוב שיהיו בריאים...
  • היי מה המצב?מה באמת אפשר לדעת בשקיפות??אולי אם הוא לא ראה איזה משהו כמו בולבול זה בת..לא?יש לי בת מדהימה כפרה עליה אז אם תבוא אחת דומה לה אז זה בסדר שתהיה בת... שיהיו חברות.אבל גם כיף בן שיהיה משני המינים...ואם לא ב" בשלישי חחח סתם כמו שמרתי לך זה באמת לא חשוב רק בריאות ושלמות ב"ה...תגידי קבעת גם תור לסקירה מוקדמת בשבוע 15?כי הבנתי שבדכ צריך לקבוע שקובעים לשקיפות לא יודעת איך אצלכם אצלנו אין תורים...אז קבעתי לשבוע 16(עושים בדרכ בשבוע 15)ואז ב"ה אני יוכל להגיד לך בן/בת--ואת תעדכני על השקיפות...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה