היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בחורף קניתי לנגה חליפות גן של סולוג ואחרי מליוני כביסות הן נראות חדשות חדשות חדשות!! שבוע שעבר עברתי שוב בסולוג וראיתי שהם מוכרים חליפות גן לקיץ 4 ב-100 קניתי 4 ואחרי פעמיים כביסה הן נראות חדשות!! אז שווה! בסולוג חליפות גן 4 ב-100
19 תגובות
עמוד 1
כן יש להם בגדים טובים. אני אישית קונה להם את הבגדים לגן באביגדור. גם בכביסה חבל על הזמן כמו חדש אחרי עשרות פעמיים. ואני קונה מלא בגדים.
תודה
האיכות של אביגדור טובה אבל הגודל של החולצה אף פעם לא תאם לי לגודל של המכנס תמיד החולצה קטנה והמכנס ענק
לא יודעת אצלי תמיד המידות בסדר אני קונה את החליפות והם בסדר בגודל. רחל
ליטוש את צודקת לגבי הגודל של אביגדור
מעולה, תודה
4 חליפות ב-100? זה באמת שווה!
ליטוש עד איזה מידה זה?
גם אני מצאתי שהגודל של אביגדור לא טוב (ולא קונה מהם יותר בגלל זה).
הרגע חזרתי מהקניון וקניתי ליואב 4 חליפות ב 100 ש"ח יש גם לבנות ממידה 3- אחותי קנתה לבת שלה מידה 3 והיא עוד לא בת שנתיים.....
שרית, אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!
יום נישואין
אהה אוקי
יש ממידה 3 ענבלי.. 3 יהיה לאופירי טוב מאוד...
תודה
תודה , גם אני קניתי לבני 4 הגופיות ללא שרבול אבל אכותי ביותר . אמרו לי שבשבוע הבא יהיה שרבול קצר אז נקנה עוד 4 . לגן צריך שני סטים אצל בני ... כי אם יש כתם אדון מחליף לנקי . http://www.holdthatpic.com/
אני גם אוהבת את אביגדור ולא מפריע לי אף פעם ההבדלים הקטנים במידות אנחנו מסתדרים עם זה --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
אני מתה עליהן
שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!
גל, מאי, טל, שי ומתן שה' ישמור עליכם מכל משמר
הלכתי שלשום לסולוג בקניון ערים והמוכרת אמרה לי שהם קיבלו את השלטים אבל לא קיבלו את החליפות