נוזלים באוזניים - מי יודעת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רציתי לשמוע מבעלות ניסיון בנושא:

איזה טיפול נתנו לילד?

האם היתה ירידה בשמיעה?

כל טיפ אחר שיש לכן להוסיף בנושא...

אני די מודאגת
13 תגובות
עמוד 1
  • גם אני רוצה לדעת..

• לנו נתנו 2 תרופות (בוקר וערב) לייבוש הנוזלים ובדיקה חוזרת עוד חודש.
  • מאמי יש טיפול הומאופטי שנקרא נרות הופי או משהו כזה...
    תבררי וזה מומלץ טבעי ויעיל...
    תכנסי ללינק הבא..
    http://www.ima-adama.co.il/articles/article.asp?articleId=911

• עוגית שלי אני בעלת ניסיון לצערי
  • עינבל תתחברי למסנגר בבקשה

• ענבל, איזה צילום בדיוק צריך לבקש?

ד"א, היא לא נוחרת בלילה או משהו כזה. איך יודעים שיש שקד שלישי?

נישנושית, שמעתי על זה (ואני שוקלת בחיוב). הרופא דווקא אמר לנו שזה לא יעיל לנוזלים, יותר לשעווה.

• יכול להיות שהיא לא נוחרת אבל תבקשי צילום של שקד שלישי אני לא ביקשתי אחרי שאופירי סבלה מדלקות אוזניים חוזרות
  • לקטנה שלי היו נוזלים באוזניים, פעמיים. זה היה זוועה. נתנו לנו מי חמצן - זה מוציא הכל החוצה וטיפות אוזניים. א.א.ג בדק גם את המעבר עם צינור, לבדוק שהכל בסדר כי היא קצת נושמת כבד לפעמים, אבל ברוך ה' מסתבר שזה משהו מולד שיסתדר מעצמו עד גיל 3, לפעמים אפילו 5. לא מצריך דאגה מיותרת.

הדלקת הזו באה וחזרה פעמיים וטפו טפו טפו - הלכה לבלי שוב. שבוע הבא אנחנו עושים בדיקת שמיעה לוודא שהכל בסדר ולא נפגעה השמיעה
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • לבייבי היו 4 פעמים דלקות אוזניים עם (סליחה על התיאור) מוגלה שנשפכה החוצה
  • אה...אז זה משהו אחר....(כן, המוגלה שיוצאת החוצה גם לנו זה היה
  • אה...אז זה משהו אחר....(כן, המוגלה שיוצאת החוצה גם לנו זה היה

• עוגית זה בדיוק מה שיש לאופירי
  • כן, היא בגן ויש מלא וירוסים. הרופא באמת אמר שיכול להיות שיגמר החורף אז המצב ישתפר.

ענבל, כבר יש לי תור לבדיקת שמיעה ובדיקת רופא באותו יום (זה יוצא בסוף הטיפול המייבש). אני ממש מקווה שאין ירידה בשמיעה.

האמת שהיא מדברת ממש יפה וכל יום מילים חדשות (בלי עין הרע), אז אני מרשה לעצמי לחשוב שזה אומר שהיא שומעת בסדר.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה