קצת מביך אבל חייבת עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות, זה 3 ימים אני סובלת מעצירות מאוד קשההההההה, לא מצליחה ללכת לשירותים, כאבי תופתתתתתתת, בוכה ומתייסרת כשמנסה ולבסוף לא מצליחה ורק פוגעת ויורד לי דם, מפחדת שזה טחורים.
    אמא המליצה בעקבות ניסיון כואב (יש לה טחורים שניםםםםםםםםם) למרוח שם במקום שמן, נר גליצרין, לשתות הרבהההההה, ולא ממש עוזר לי. המצב הגיע לכדי זה שכואב לי לשבת ויש לי כאבי בטן....לא יודעת מה לעשות, מיואשתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
    יודעת שזה קורה הרבה אחרי לידה אבל אני אחרי קיסרי, מה קורה לי?
    מה עוד יכול לעזור? מישהי מזדהה איתי בבעיה??
    תודה וסליחה...
    "כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא" : לינויוש, אני מאוהבת בךךךךךך
17 תגובות
עמוד 1
  • זה קרה לי אחרי לידה איזה כואב ממש מזכיר צירים.
    תאמתי לא זוכרת לכי בבוקר לבית מירקחת לקנות משהו ניראה לי שאכלתי מלא שזיפים תשאלי את אמא שלך.
    בהצלחה

אור של חיי
  • זה באמת לא נעים, תנסי למרוח על הבטן שמן זית וערק שמחומם טיפה
    ולעשות מסג' בבטן, זה ירכך הכל.

תתייעצי גם אחיות טיפת חלב.

שיעבור ובמהרה

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • ניסית נרות גליצרין??

• אמאלה את מזכירה לי מה שעברתי....איזה כאבים מסכנונה...ולידיעתך גם אני עברתי קיסרי..תלכי לרופא אני זוכרת שנתן לי משחה למריחה בפי הטבעת ולפי מה שאני זוכרת זה עזר לי..בהצלחה ואל תתאמצי שלא יכאב יותר..
  • מניסיון מר שלי

• לתוצאה הכי מהירה ומידית זה נר גליצרין.
    אם תוך שעה הוא לא משפיע את יכולה לקחת עוד אחד.

• קרה לי אחרי לידה מרובת תפרים שם למטה.
    את מתארת את זה ואני כואבת איתך.הייתי יושבת וצורחת במשך ימים.
    לי עזר רק נרות גליצרין (חח מזכיר לי את שרה מהאח הגדול)

כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא

נשיקות לירון וגאיה

[center]

• עלי נרות לא עבדו.
    יש חוקנים קטנים שאת יכולה לשים לעצמך
    קצת מבאס- אבל זה עובד. יש בכל פארם
    עוד טיפ שהוא יותר טבעי- שזיפים גם לא עבד עלי-
    לעומת זאת סלק זה כבר סיפור אחר..
    אל תיבהלי אם יוצא לך פיפי אדום- זה בגלל הסלק,
    חופשי אם תאכלי סלק מראש סלק שלם מבושל התוצאות לא יאחרו לבוא...
    בהצלחה
  • נתחיל מהשאלה הכי חשובה - איך התזונה שלך?

כשיש עצירות - נמנעים מבשרים, מלחמים, בצקים. אוכלים דברים רכים בלבד, ירקות מאודים, אורז.

נרות גליצרין - עובדים כמו קסם, מניסיון. דוחפים אותם לתחת = מחכים עשר דקות ויוצא הכל. כף שמן זית, קצת מגעיל אבל עושה את אותה פעולה, מרכך את הצואה ודוחף אותה החוצה.

את יכולה לאכול גם שזיפים מיובשים, זה גם עוזר כשיש עצירות. ולא להתבייש - אם זה נמצא במצב קשה מאד - הולכים לפרוקטולוג או כירורג. אני עשיתי את זה, בהריון הראשון שלי ממש סבלתי.
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • אורטל, אורז זה לא רעיון טוב במצב של עצירות
  • תודה, אני כל כך סבלתי כל הלילה, ממש בכיתי דמעותתתתתתתת... זה כל כך כואבבבבב, הכל תקוע לא לשם ולא לשם (סליחה...)

אפילו גליצרין לא עזר לי בלילה, ושתית מים עם שזיפים... ואמא שלי תביא איזו משחה, אני מתפללת כבר להכנס לשירותים ולהצליח.....
    סליחה אם זה מגעיל :(

ומזל שאני שונאת מצות...
  • היה לי אחרי הלידה של מוריה, סבלתי כ"כ שהלכתי לרופאה.
    בגדול - יש משחות שאפשר למרוח, ובמקרים קיצוניים יש ניתוחים שלא כדאי להגיע אליהם. היא פשוט נתנה לי תפריט שגורם לצואה להיות רכה כך שהמקום מרפא את עצמו.
    תאכלי הרבה שזיפים (לא העונה אבל אפשר יבשים), הרבה פירות, לא לאכול לחם מקמח לבן ובכלל לא בצקים ודברים כבדים ולשתות המון המון המוווווווןןןןן מים! (יכול להיות שהיו עוד דברים, אני כבר לא זוכרת...
    בכל מקרה, אם כואב לך - תמרחי משחה מרגיעה (ללא מרשם בבית מרקחת).
    ותרגישי טוב
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
  • גם לי היה אחרי הלידה...
    ובסוף עשיתי חוקן ביתי,
    סיוט אבל הקל עליי מאוד.
  • היום עבר עלי בוקר וצהרים מאוד קשים אחרי לילה של חוסר שינה ובכי נוראי בנושא, עד שלבסוף נשברתי ועשו לי חוקן! אומנם השתחררתי והצלחתי סוף סוף ללכת לשירותים אבל אני כולי כואבת :(, כנראה נוצר לי שם פצע או סדק או משהו שממש גורם לי לכאבים מאודדדדדדדדדדדדד חזקים...ואני נתקפתי פחד מפעם הבאה שאצטרך שירותים :( זה ממש כואב אני פצועה שם, כל האזור כואב, כואב לי לשבת ולעמוד באיזשהו שלב... הפחד ששוב יקרה לי מה שקרה לי בלילה בפעם הבאה...אני ממש חטפתי התקף פחד וחרדה מללכת לשירותים, מה אני עושה?
    כל היום שותה מים, שותה ואוכלת שזיפים, אכלתי לבן, אולי אכין לי איזו דייסה עכשיו , אכלתי בצהרים ירקות מאודים ומרק קיצר הכל הכל נוזלי... ובינתים כאבי תופת ופחדדדדדדדד ענקייייייייי מלגשת לשירותים בפעם הבאה...
  • וואי מסכנהההההה
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • ההודעה הראשונה ברחה לי..סליחה..
    מה שידוע לי שהכי עוזר מחוץ ללשתות המון מים ותזונה מרובה בסיבים זה:

-לאכול סלק מבושל במים(זה מעולה לעצירות)

-להשרות 2-3 שזיפים בתוך כוס מים למשך הלילה( אני אישית שמתי במים רתוחים)..בבוקר לאכול את השזיפים+לשתות את המים שהשזיפים שרו בהם)

-בבוקר, להשים בכוס( חצי לימון סחוט+חצי כוס מים חמימים+כף-2 כפות שמן זית) ולשתות את זה על בטן ריקה.

-מומלץ לאכול ירקות מבושלים מאשר חיים, ובכלל אוכל מבושל..זה מקל על העיכול ופעילות המעיים..

תרגישי טוב במהרה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה