שלום בנות יקרות...+עידכון. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה....פעם הייתי די פעילה (מיתר ומיקי) למי שזוכרת...
    בכל אופן אשמך לקבל עזרה ממי שמבינה בחוקים\חוזים של פעוטונים פרטיים.
    השבוע הגננת החליטה "להפסיק את ביקור הילדה בפעוטון" בגלל איזה סיפור שקרה עם כמה אמהות.
    מי שיכולה לעזור ולייעץ אני אשמך לספר בידיוק מה קרה. פשוט חבל לי לחפור למי שלא כל כך מבינה!
    תודה על העזרה: מיתר.
27 תגובות
עמוד 1
  • היי אני זוכרת אותך
    לא מבינה בחוזים של פעוטונים (אבל נשמע לי ממש מגעיל מצידה של הגננת, בכל זאת מדובר בילדה שרגילה למסגרת מסויימת)
    שיהיה בהצלחה
  • תודה רבה
    מקפיצה.
  • בטח שזוכרת אותך מה שלומך?

כעיקון לכל גן יש חוזה שעליו את חותמת בתחילת השנה ורשום שם הכול

אם בא לך לפרט יותר אני אשמח לשמוע
    ואם את לא רוצה פה אשמח לשמוע במייל
    shahar2803@gmail.com

---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אני לא מבינה אבל לאחותי יש גן ילדים אולי אני אוכל לעזור...
  • אני גם אשמח לשמוע את הסיפור.....נראה לי שמיליונים פה נמצאים במסגרות של גנים פרטיים....

מה שלומך, אגב?
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • נשמע לי לא תקין כל העניין להפסיק את ביקור של הילדה בפעוטון

[[[

• תודה רבה לכל הבנות ....הבנתי שפשוט בלי שתדעו בדיוק מה קרה לא באמת תוכלו לעזור לי...אז זה הסיפור:
    מצטערת על האורך....

הבת שלי נמצאת בפעוטון פרטי,ביום חמישי שעבר הגעתי לגן בכדי לאסוף את הבת שלי,

בדיוק איתי הגיעה אמא נוספת שהיא גם חברה שלי בלי קשר לגן.

אני חיכיתי ליד ה"חצי שער" שמפריד בין ההורים לבין חדר המשחקים ששם שוהים הילדים בזמן הזה.

האמא שהגיעה איתי ארתה שהבת שלה בוכה והיא שאלה את הגננת "למה היא בוכה"? הגננת ענתה "שילד נתן לה מכה".

האמא לא היססה פתחה את השער נכנסה לחדר ונתנה לילד הזה סטירה!!!!! תביני שמדובר בילדים בני שנה וחצי-שנתיים!

אני הייתי ממש בהלם ואפילו לא הוצאתי מילה מהפה,והגננת העירה לאותה אמא ובזה זה נגמר.

כשיצאנו מהגן אותה אמא שהרביצה שאלה אותי(כי אני חברה שלה) "מה מיתר, למה את לא אומרת כלום?" אמרתי לה "מה יש לי להגיד??? לא מתנהגים בצורה כזו, בלה בלה בלה..."

יום אחרי (יום שישי ) הבאתי בבוקר את הילדה לגן והיה נראה כאילו לא קרה שום דבר יום לפני הכל בסדר על פניו...

אחרי שעה הגננת מתקשרת ואומרת לי "למה סיפרת לגלית(האמא של הילד שקיבל סטירה) את מה שקרה?"

ואני בכלל לא סיפרתי אני לא מכירה אותה בכלל!! אמרתי לה שזו לא אני ושלא תשכח שאומנם אני הייתי בגן כשזה קרה אבל זה גן עם מצלמות ואולי אמא אחרת ראתה וסיפרה לה...

ואחריה התקשרה גם החברה שלי ולא האמינה לי היא גם חשבה שאני אמרתי לאמא של הילד -שהיא מבחינתה לא מוכנה להגיד מי אמרה לה.

ואני במוצאי שבת מתקשרת לחברה שלי ואומרת לה ונשבעת שזו לא אני (האמא של הילד הגישה תלונה במשטרה על האמא שהכתה את הבן שלה וגם על הגננת שלא דיווחה לה על המקרה)

החברה שלי ממש לא האמינה לי,עד כדי מצב שאני אפילו מלכלכת על הגננת בטלפון-בשיחה עם החברה שלי,ואומרת שהיא שקרנית ומלא פעמים תפסתי אותה על שקרים וממש משכנעת אותה להאמין לי שאני לא סיפרתי דבר.

ביום ראשון כשאני מגיעה לשים את הילדה בפעוטון הגננת לא מתייחסת אלי ונותנת לי מכתב ובו רשום: "לפי סעיף 3א' בחוזה (מאחר ויש חילוקי דעות בין ההורה לצוות הגן...) היא נותנת לי הודעה מוקדמת ובעוד שבועיים יפסקו הביקורים של הילדה שלי בפעוטון(במילים פשוטות מעיפה לי את הילדה מהפעוטון)

וווואאאיייי.............איך התעצבנתי אמרתי לה "למה עוד שבועיים??? מהיום!!!! ולקחתי לה את כל הדברים מוצצים,בקבוקים ופיניתי לה את המגירה שלה..ומיום ראשון הילדה איתי בבית.

יום אחרי.....יום שני...פתאום מתקשרת אלי החברה שלי ומבקשת ממני סליחה ושהם גילו מי האמא שאמרה(מסתבר שבאותו יום כשאני נכנסה אמא לגן והגננת סיפרה לה והיא זו שהעבירה לאמא של הילד...)

מה מסתברררררררררררררררררר? ? ? שהחברה שלי השמיעה לגננת את השיחה שבה אני אומרת לה שלא תאמין לגננת כי היא שקרנית וכו'...

ובגלל זה הגננת החליטה להוציא אותי מהגן...

מצטערת על האורך.......

בסופו של דבר האמא שהרביצה-נשארת בגן!!!

האמא שפתחה את הפה לאמא של הילד-נשארת בגן!!!

ואני -שלא קשורה בשום צורה-בחוץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ולכן הגננת טוענת שהיא החליטה להוציא אותי רק בגלל כל מה שאמרתי עליה בשיחה עם "החברה שלי".
    או.קיי...........נניח שאני מאמינה לה....עדיין הסעיף לא חוקי לגבי מה שקרה....כי אין לי חילוקי דעות עם צוות הגן...(הכוונה בחוזה לחילוקי דעות בנוגע לטיפול בילד...) אז מה אם שמעת שקצת ליכלכתי עליך במקרה היא השמיעה לך את השיחה אבל מאיפה את יודעת מה כל הורה והורה חושב עליך ....וגם לא צריך לשכוח שדיברתי ככה עקב זה שהאשימו אותי במשהו שלא עשיתי ועוד גילית שבאמת זו לא אני....

אני רוצה לציין שבהחלט הילדה וגם אני מאוד אוהבים את הגן ואת הצוות ואף פעם לא באתי בטענות כלשהם.

אמרתי להורה אחר מה אני חושבת ...בסופו של דבר בכלל לא הייתה אינטרקציה ביני לבין הגננת על המקרה! חוץ מביום שישי שהיא התקשרה לשאול אותי אם זו אני.

תודה רבה למי שקראה !

• מתוקונת..לשאלתך הגן לא נמצא בארגון הגניים הפרטיים.
    ובמכתב אכן הייתה הודעה מוקדמת זה היה בתאריך ה-14.3
    ובמכתב רשום שעד ה28.3 הילדה יכולה להגיע...

אני פשוט לא מסוגלת להביא אותה במשך שבועיים בידיעה שהיא לא רצויה..
    ולכן כבר באותו יום החזרתי אותה הבייתה.

אני חייבת לציין שכל המטפלות פשוט "חולות" על הילדה שלי הם כל היום מתקשרות להגיד כמה היא חסרה....

אני פשוט לא מבינה איזה "חילוקי דעות" היו ביני לבין צוות הגן???
  • סליחה כן..אבל אם אמא אחרת תעז להרים יד על הבן שלי
    תהיה לה בעית נשימה לא קלה בכלל
    או בדרך יפה אני הייתי הופכת תחנת משטרה שיעצרו אותה על תקיפת קטין
    מה שלדעתי גם הגננת היתה צריכה לעשות.

וזו חברה שלך...
  • וואו אני פשוט בהלם
  • אוי מסכנה,
  • היי מיתר (בטח שאני זוכרת אותך... מה שלומך?...)
    יואו......
    אני חושבת שאם חו"ח היה מתגלה כזה מקרה, וכזו התנהגות במסגרת של מי מילדיי - הייתי במיידית מוציאה את הילד מהמסגרת, שלא על מנת לחזור, לעולם.
    מצטרפת לדעתה של גוזל - אסור בתכלית האיסור לגננת/מטפלת/מורה לומר למי מההורים מי נשך/הרביץ/הכה/משך את ילדם.
    אבל אני פשוט לא הייתי מתעסקת עם כל הנוגעים בדבר...
    מוציאה את ילדיי, אומרת שלום ולא להתראות, וזהו.
    סיפור קצת הזוי...

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
  • ואו

[[[
  • למה אסור
  • בנות אני ממש מודה לכן על התגובות .
    בעיקר אני שמחה לשמוע שאתן הייתן פועלות כמוני.

הדבר היחיד שמטריד אותי הוא : שאני גרה בטבריה,מכרתי את הבית ואני אמורה לפנות אותו ב2.6 אנחנו עוברים לעפולה (אני עפולאית אז ככה שאני חוזרת למקורות).
    ובמילא בגלל המעבר אני צריכה לרשום אותה בגן חדש בעפולה.
    אני לא רוצה לסבך לה את החיים ולהכניס אותה לגן חדש בטבריה ובעוד חודשיים וחצי להעביר אותה שוב....

אז מה שקורה שאני כרגע איתה בבית וצריכה לרוץ איתה לכל הסידורים.
  • היי אופיר,
    אני גרה בהרצליה ויש לי פעוטון לקטנטנים,
    צר לי מאוד לשמוע על עוגמת הנפש שנגרמה לך ואם זאת אני שמחה מאוד שלא נגרם צער לילדה.
    דבר ראשון למרות הסעיף המוזר מאוד הוא אינו חוקי.ע"פ חוקי מדינת ישראל אין לגננת שום עילא להוציא אותך מהגן.משום סיבה שהיא,כך שלך יש עילה לתביעה וזכות להחזרת תשלומים מתחילת השנה!

אני מחזקת אותך שפעלת בדרך בה פעלת עם כל הקושי שנגרם לך היום.
    אשמח לעזור לך בייעוץ ובעוד.

שיהיה הרבה הצלחה במעבר.

לימור.
  • לימורה שלום!
    למי אני יכולה לפנות כדי לדעת מהן הזכויות ומה האפשרויות שעומדות לרשותי במקרה הזה???
  • נשמה שלי, נפלת על גן שאין לו דין ולא דיין. גן פרטי= ללא פיקוח, משמע הגננת יכולהלהחליט מה בראש שלה, ועכשיו את לא באה לה טוב - אז היא אמרה לך שלום.

שלום ולא להתראות. אני הייתי מחפשת משהו לחודשיים וחצי - אלא אם כן את בבית ויכולה לשמור עליה בזמן הזה - מה טוב.

גועל נפש של אמא מטומטמת שמעיפה סטירה לילד
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • אני בהלם מהסיפור הזה!!!!!!!!!!
    לדעתי האשמה היחידה בכל הסיפור הזאת היא הגננת/מנהלת הגן בכך שא. היא לא עשתה משהו עם הבהמה שקוראת לעצמה אמא שהעזה לעעיף סטירה לילד בן 2 (סליחה על הבוטות אבל זה ממש ממש הכעיס אותי!!!!) וב' שהוציאה את הבת שלך מהגן על כלום!! חוצפנית אמיתית!!! אני בהלם מההתנהלות של המקום הזה! ורק לטובה שהילדה שלך לא תהיה שם לדעתי. מקום כזה לא ראוי שתפקידי את הבת שלך בידיים שלו

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • שלום לך,בוקר אור.
    ישנם מס ראגונים אשר עוסקים בזכויות הילד ובהגנתו.
    את כולם את יכולה למצוא באינטרנט , את יכולה לפנות לעו"ד של ויצ"ו ונעמ"ת.
    ולכל עו"ד שמתמצא בחוקי הגנת הילד.
    אני אשמח לעשות ברור קצת יותר מקיף ולהחזיר לך תשובה מחר.
    אבדוק עם מס, אנשים שאני מכירה מהתחום.מקווה לחזור אליייך עם מס' טלפון ישירות לאדם שיוכל ללוות אותך בעניין הזה.
    מחר בערב אכנס לפורום עם תשובה.עד אז שתמשיך שבת שקטה ונהדרת.

• עוד משהו, חשבתי פתאום שבעצם סעיף שניתן להוציא את הילד מהגן אם תיווצר אי הסכמה בין הורה לגננת, בעצם לא חוקי

[[[
  • איזה בנות מקסימות יש פה!!!

אז ככה - קתי לצומת ליבי את כל התגובות וגם קצת מהמשפחה והחברים והחלטתי שהילדה לא תחזור לגן !!!!

מה שאומר שהתפטרתי(במילא הייתי אמור לעזוב עקב המעבר בעוד כ-חודש...)
    אני אשאר איתה בבית ,יעשהלה חופש פסח ארוךךךךךךך..

ואני עוזבת את העיניין כי באמת שאני כל היום בריצות וסידורים בגלל הבית החדש.

אני חושבת ומאמינה שדברים לא קורים סתם ...אולי היה צריך ליקרות משהו גרוע יותר??? אז אני מודה לה' שהכל בסדר עם הבת שלי,ושבעוד חודשיים אני לא אזכור מי זאת הגננת וגם לא אצטרך להתקל באמהות המעורבות ברחוב!

תודה רבה לכולכן על התגובות זה ממש עוזר ברגעים כשאתה כבר באפיסת כוחות מכל מה שקורה סביבך ....אתן מקסימות!
  • אני שמחה שהגעת לפתרון ואת שלמה איתו ומרוצה

[[[
  • לדעתי עשית נכון, שהחלטת להשאיר אותה בבית

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • עשית בשכל !! וכל הכבוד לך!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה