מה אתן אומרות על משפחתון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול ראיתי משפחתון שבעיקרון התרשמתי לטובה, אבל יש כמה דברים שמפריעים לי:
    משפחתון נמצא בבית פרטי גדול. יש סלון ענקי + גינה עם מתקנים. מטפלת הסכימה לקחת את הילדה לחצי יום
10 תגובות
עמוד 1
  • בני כמה הילדים ?
    אני יודעת שבגיל שנתיים זה 1 על 8
    אבל עדין נראה לי מלא מלא ילדים

שאלת לגבי האוכל?
    אולי מכינה יום לפני או שיש לה משהי שמכינה?

---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אני אישית לא אוהבת שהבית שלה הוא גם הגן...
  • לגבי הנקיון- פעם חשבתי שזה מאוד חשוב עד שהילד שלי היה במקום נקי וגיליתי לתדהמתי שהיא מנקה בזמן שהילדים בלולים

• כן, יש לה חוגים - חלק היא מעבירה, חלק בא מישהי שהיא מזמינה

גיל הילדים שיהיו - בני 1.5 עד 2 + ומיאה תהיה בת שנתיים. היא אמרה שלוקחת גם תינוקות. יש לה 2 מקומות פניים, כך שאם מיאה נכנסת, אז יהיה לה מקום אחד פנוי ויש מצב שלא יהיו תינוקות

מה שהכי מציק זה שהיא לבד...האם למישהי היה ילד במשפחתון עם מטפלת אחת?

• גם הגדול שלי היה תינוק בבית של מטפלת שהייתה לבד עם חמישה ילדים, וגם הקטנה תיכנס עכשיו למסגרת כזאת, גם כן חמישה.
    לי אישית זה לא כל כך מציק.
    אני חושבת שאם היא טובה היא יכולה להסתדר איתם לבד.
    נכון- היא צריכה לעשות דברים נוספים תוך כדי,
    אבל אם יש לה ניסיון היא מתורגלת לזה.

שתדעי שמשהו אחד חשוב למדתי מכל חיפושיי האינסופיים אחרי מסגרות לילדים:
    האינטואיציה תמיד צודקת!!!!!
    אם את מרגישה שזה זה- לכי על זה,
    ואם יש לך ספקות, לא מרגישה בטוחה, לא מצליחה לדמיין את הילדה שלך מבלה במקום רוב שעות היום,
    תחפשי משהו אחר.

אני עשיתי טעות ושלחתי את הילד למסגרת שהיו בה ספקות, והן לא נעלמו, אלא רק נשארו והפכו לחששות גדולים יותר.... חבל שיקרה לך גם כן....

אולי תבקשי המלצות נוספות, הרבה פעמים לאימהות לילדים שכבר לא נמצאים השנה במסגרת יש יותר חשק לספר חסרונות על המקום, הם כבר לא מרגישים "מחוייבים" למטפלת....
  • הבת שלי נמצאת השנה, והיתה גם שנה שעברה עם מטפלת אחת ו6-7 ילדים.
    היא מעולה, נותנת את הנשמה, מנוסה מאוד ומסתדרת מעולה.
    מכינה אוכל טרי כל יום (היא ערה מ5 בבוקר)
    המשפחתון בבית שלה, והיא מבוגרת, אין לה ילדים קטנים, ככה שאין בעיה.
    אני מאוד מאוד מרוצה. היחס אישי, היא משקיעה מאוד בילדים.

בקיצור- צריך לראות את המכלול- את התמונה כולה. השאלה היא איך את מרגישה עם זה.

מיכל

• את האמת? אני בחיים שלי לא שמה את הילדים שלי במשפחתון!
    שמתי את מוריה כשהייתה ממש קטנה בשני משפחתונים - באחד ליום אחד ובשני ליומיים והוצאתי אותה משם. (אחת מהן גנבה לי 2000 ש"ח - לא מוכנה להחזיר לי את התשלום אחרי שהייתה אצלה יום אחד, השניה גנבה לי רק 200 על "ביטוח" שמיטוח....)
    יכול להיות שרק אני נפלתי על נשים כאלו, אבל איך שאני רואה את זה, משפחתון זה עסק של מישהי שרוצה לעשות כסף קל. מה הבעיה להכניס כמה מתקנים לחצר, לעשות הצגות להורים ואחרי שהם הולכים לעשות מה שהן רוצות?? בלי פיקוח, בלי סדר, כלום!
    שוב, יכול להיות שיש משפחתונים רציניים וטובים, אני נפלתי על
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
  • אני לא אוהבת את הרעיון של מטפלת אחת בלבד.
    לדעתי זה לא בטיחותי ולא אחראי.

• היא עשתה רושם של אישה מעוד זריזה ויודעת לתקתק דברים.

אני אלך לראות אותה עוד פעם בשעות הלחץ שלה...

• לי אישית פחות מפריע כמות הילדים
    אבל מאוד חשוב רמת הניקיון.
    הניקיון של מקום ישפיע על הרבה דברים.
    נכון שגם הבית שלך לא סטירילי (תאמיני לי גם שלי), אבל זה הבית שלך, המשפחה של הילדה, ולא משפחתון עם 7 ילדים.
    אם מקום לא נקי, זה אומר שגננת לא מקפידה על היגיינה וניקיון בכללי.
    חוסר ניקיון יכול לגרום ליותר מחלות, יותר הדבקויות, יכול להיות שגם החלפת חיתולים מתבצעת בצורה לא נקייה, שירותים לא נקיים מספיק (זה חשוב כאשר הילדה תהה גמולה, היא תשתמש בשירותים)... בקיצור, לא חסר.
    מבחינתי ניקיון הוא הקובע ולא מספר הילדים. יכול להיות שהיא לבד על 7 ילדים אבל מסתדרת איתם מצויין.
    אבל הניקיון....... חשוב בסביבה שיש הרבה ילדים ממשפחות שונות
    [url=http://www.mamaibebe.com]

[[[
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה