זוכרות שהתלוננתי שבעלי הולך לשבוע? אז... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הוא הודיע שהפעם זאת נסיעה לחו"ל....איזה כיף לו....טוב שנזכר לספר לי באמת!!!!
    קודם כל אני מקנא בו בטירוףףףף,
    אבל לפחות אני לא צריכה לדאוג....

ברור שהוא חייבבבבבב להביא לפחות מזוודה של מתנות לילדים ולי, אחרת שיישאר שם...חחחחח...

חייבת רעיונות לרשימה- מה אפשר לבקש?
    כנראה שיהיה לו די הרבה זמן לשופינג כך שאני ממש זקוקה לרעיונות.

תזכרו שהוא גבר ולא ממש יודע לבחור לבד דברים אופנתיים, בגדים, תכשיטים. בפעם האחרונה שקנה לי חולצה היא הייתה נראית כמו זו של בטי המכוערת, ממש פרפקט לסט צילומים שלהם!!!!
14 תגובות
עמוד 1
  • לבן - רכת של תומס הקטר
    טושים
    צבעים
    מכוניות
    נעליים
    תיק כזה מיוחד ויפה... לגן... הרי הוא מתחיל גן עירייה- לא ?

לבת- צעצועים.
  • לאן הוא טס. ארה"ב או אירופה או מדינת עולם שלישי
  • ארהב...

רכבת... כבר יש לו שתיים ... של טומי ושל איקאה...נראה לי מספיק...

תיק לגן זה רעיון מצוייייין

• תקשיבי יש איזה משחק שראיתי אצל מישהי פה שפשוט כבש את כל הילדים!!!!!!
    אני אבקש ממנה לתת לך הסבר
  • תיכנסי לקטלוגים של רשתות בגדים באינטרנט, ואשכרה תורידי לו תמונות / מספר קטלוגי...
  • נגה אני ממש ממש אשמח תודה

• אם את מהמרכז, את יכולה ללכת לעזריאלי למדוד ב-GAP או ב- H&M, ולרשום את המספר הקטלוגי...

תחפשי ב-נט חנויות צעצועים בחו"ל...
    צריך לגם לברר אם משלמים מכס על דברים.
  • Sוד שלי הביא לי במטוס עגלה של מקלארן.
    לא עשו לו בעיות ולא כלום.
    ולא שילם מס

אוהבת בשמת
  • איזה כיף אז אפשר להביא עגלה??? נכנסתי לאתר מקלרן, איזה הוא קנה לכם?
  • נגה אפשר בבקשה את שם המשחק?
    זה די דחוף...

תודה....

• היי, אצלי נגה ראתה את המשחק המהמם
  • כל מה שהוא אמריקאי- פישרפרייס או פליימוביל- זו הזדמנות נהדרת לקנות.
    יש להם מלא צעצועים.
    גם אני קניתי דרך E-BAY את אותו צעצוע- אגב- זה גרושים- משומש כמובן, אבל לא מתקלקל.
    יש להם בתים שנסגרים כמו מזוודה שקל לסדר את החדר ככה- עם כל החתיכות בפנים, וכשהם פתוחים יש לך חדרים עם ספות כורסאות מיטות סוס נדנדה וכו' והרבה מאד דמויות. יש גם כאלה חדשים- אבל עולה הון. אני קניתי ב-140 ש"ח- כולל המשלוח. עם 15 דמויות- את מאמינה?

חדש- אני קניתי בזמנו את החניון של פישרפרייס- יש שם מעלית לרכב ורמפה סיבובית יורדת עם כמה קומות חניה- בנים מתים על זה. עושים תחרויות ברמפה איזו מכונית מגיעה ראשונה למטה

יש גם מלא צעצועי חוה- לשתי החברות אם הילדים בעניין.

גם לגו - אפילו שהוא שוודי, וצעצועי הרכבה הייתי בודקת מחירים בארה"ב. יש מצב שפחות יקר שם.
  • אוי אני לא ממש בקטע...דווקא אוהבת כל מה שמנגן ואוטומטי...

• http://www.shilav.co.il/Baby/Content/Babies/Stroller/Products,2572.aspx

קניתי אותו ב- 600 ש"ח.

דודה שלי קנתה לי לא יודעת מאיפה.
    אוהבת בשמת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה