אפשר שוב לשתף והפעם רק בטוב?!?! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 1. יש לי יום הולדת ב4.4 ובעלי הודיע לי היום שהוא הזמין ספא זוגי לשנינו כולל מסאג' שעההההההההה איזה כיףףףףףףףףףףף אני מאושרת, כל כך זקוקה לזה, והוא יודע. היתה לי קצת התמוטטות רגשית בשבועיים האחרונים, ואין ספק שהוא יודע מה אשתו צריכה וזקוקה - אז בשבילי זאת מתנה מדהימה, גם פול זמן איכות של שנינו לבד, וגם יום רגוע ומשחרר כמו שהגוף שלי זקוק.
    2. ממש הולך לי בעבודה, הן משבחות אותי וממש מרוצות ממני. ואת האמת גם אני ממש מרוצה. טוב לי שם מאוד, זה כאילו עברתי ממקום קיצוני אחד למקום קיצוני אחר, מגהנום לגן עדן. כמו שאתן יודעות שרית (sarit24) סידרה לי את העבודה ושיגעתי אותה כבר כמה פעמים התקשרתי להודות לה. בכל אופן היום קיבלתי מחמאות מהבוסית והיא אמרה שהן מאוד מרוצות ומאוד שמחות שנפלתי בחלקן. סיפרתי להן שאני מודה לשרית כל הזמן והיא אמרה שגם הן מודות לה
    אתן לא יודעות איזה מחמם לב זה - 4.5 נתתי נשמה למקום עבודה וירקו עלי בלי הפסקה. שבועיים אני במקום עבודה חדש ורק מחמיאים לי ומשבחים אותי.
    כמו שאמרתי תמיד - אני יודעת מי אני וכל דקה שבזבזתי במקום הקודם היתה לשווא.
    3. אני בחופש כל חול המועד מיום לפני החג, איזה כיף, אני אבלה אצל ההורים שלי פול זמן, כמו שצריך!!!!
    4. יש לי ילדה מדהימה, מפותחת הרבה מעל לגילה וייפייפיה ואני פשוט מאוהבת ברמות על!!!!

וזהו - פעם ב... מותר גם טוב לא?!?!

באהבה, סיון

הפייסבוק שלי: sivan werner
    המייל שלי: siv_sh@walla.com
    המסנג'ר שלי: sivan_we@windowslive.com
    הטלפון שלי: (%@@)**^(# - נו באמת חשבתן
7 תגובות
עמוד 1
  • כל הכבוד לך
  • איזה כיף שהכול זורם תהני ביום הולדת אין על ספא
    אור של חיי
  • כיף לשמוע דברים טובים!!!!

• איזה כיף לך מגיעה לך !

]
    אנרגיות חיוביות
    ויהי מה
    אלישבע

• אני שמחה כל כך שהולך לך טוב, בהחלט הגיע הזמן כי ממש מגיע לך קצת אושר ונחת גם מהעבודה, ובקשר לבעלך כל הכבוד לו גם בתקופות שקצת קשה צריך קצת להנות

• המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • וואו מאמי
    איזה כיף לקרוא את כל מה שכתבת
    הלוואי שתמיד יהיו לך רק דברים כאלו לעדכן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה