צריכה את עזרתכן מה לתת לאכול ל.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ליאורה לא עלתה לי במשקל בחודש אחרון עלתה ב20גר..
    אני צריכה לעלות לה את הארוחות ל3-4 ביום...
    שלשום נתתי לה לחם וביצה
    בצהריים היא קיבלה דג + ירקות

]
    אנרגיות חיוביות
    ויהי מה
    אלישבע

4 תגובות
עמוד 1
  • למה אין לה סרגל? בת כמה היא כבר? אנילא זוכרת......
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • בת כמה היא?
    (אם יהיה סרגל זה יקל עלינו מאוד)

בבוקר - קורנפלקס (הכי פשוט, ללא צבעי מאכל ותוספות) עם מטרנה. (מכינה 60CC מטרנה, שמה בפנים את הקורנפלקס לכמה דק' עד שמתרכך ומניחה לה על המגש אוכל, ללא הנוזלים, כשהייתי מאכילה אותה הייתי שמה בפנים גם קצת דייסה כדי להסמיך)

בכל מקרה - בצהריים רצוי להוסיף פחמימה (תפו"א/אורז/פתיתים/פסטה וכו')
    פירות עדיף להעביר כארוחת עשר או כארוחת ארבע ולא כארוחת ערב (הם מתעכלים מהר יחסית ואז היא תהיה רעבה תוך זמן קצר)
    אצלנו כמעט כל יום הן אוכלות ביצה לארוחת ערב עם סלט ובד"כ יש גם דברים נילווים - כריך עם משהו / טונה/ פיצה על פיתה וכד'.

התחלתי לתת מוצרי חלב רק אחרי גיל שנה.
    מעין בגלל שיעול ודלקות ריאה חוזרות מקבלת כמעט רק גבינ"צ
    יובל התחילה להקיא מוצרי חלב - לכן הפסקנו לה בנתיים

אפשר להוסיף דייסה לפני השינה.

• ]
    אנרגיות חיוביות
    ויהי מה
    אלישבע

• דייסת שיבולת שועל. תבשלי את זה על בסיס חלב (אם היא קטנה מידי אז על בסיס מים) ותוסיפי קצת חמאה (מוסיף להתפתחות הקוגניטיבית וגם משמין
    תוספת מהממת למשפחה:
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה