באסה קטנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מרגישה ילדותית להתבאס מדבר כזה- אבל מה לעשות.. זה המצב.
    אני בשמירה בבית, ובתור שכזו מפסידה כל הזמן דברים- טיולים, ימי הולדת משפחתיים, הסדר של פסח המתקרב, שטויות- הכל באהבה.
    אבל- היום יש טיול ראשון ויחיד משותף לילדי הגן וההורים בטבע- ואני לא אהיה.
    כל כך מבאס אותי שדווקא הבן שלי חייב להגיע תמיד עם צלע אחת חסרה.
    זו גם הזדמנות לראות את ההפעלה של הצוות וסתם לקשקש עם שאר ההורים.
    הפסדתי את אסיפת ההורים, את האיסוף וההורדה היומיומיים בגן ואת כל הדברים הקטנים עד עכשיו, וסתם חבל לדעת שהחמצתי את כל השנה הראשונה שלו בגן.
    הוא מאד נהנה שם והוא באמת לא צריך תמיכה ממני שאני לא מסוגלת לתת, זה לא העניין,סתם כואב לדעת שאני לא יכולה להיות חלק מזה.
    לא נורא, בשנה הבאה עם תוספת קטנה שעובדים עליה קשה אינשאלללה...
6 תגובות
עמוד 1
  • ]

• באמת נשמע לא קל
    תחזיקי מעמד, תפצי אותו בבית כמה שניתן

כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא

נשיקות לירון וגאיה

[center]

• תוספת מהממת למשפחה:

• המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • תודה, בנות
    מחזק אותי לדעת שאני לא סתם פארשית ושאני מרחמת על עצמי..
    ומתוקנת- כן אני בהריון, מאחר והיה ק-ש-ה במיוחד והרבה זמן לא ידעתי אם יצא מזה ילד, היה לי בכלל קשה להעלות את זה על הכתב.
    אני עכשיו כבר במקום אחר, ועכשיו זה רק עניין של זמן, ולכן אני מרשה לעצמי כבר לשמוח מכל הנושא הזה.
    איך אומרים? שלא תדעי... לכל אחד יש את התיק שלו..
    סוף שבוע נעים לכולכן
  • לא ילדותי מבככל, אני מאוד מבינה אןתך

[[[
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה