היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
רבתי עם בעלי,רבתי עם גיסתי.כל הגוף שלי תפוס.. ( בלילה נתפסו לי השכמות מכירות את הכאב הזה שתופס אותך עם צוואר עקום ואי אפשר לזוז?! זה זה.).ולא הצלחתי לנוח לדקה בשבת הזאת.בא לי לבכות איזה שבת מדפרסת.אוווףףףףףףףף.
שלשום הייתי אצל זוג חברים שמתכוננים לחתונה ורק דיברו על כמה מדהימים הם ביחד ושעוברים חודשים שלמים עד שהם רבים..( הם באמת לא רבים- לא ייאמן).הם פשוט מסתדרים באופן מופלא. גם אני רוצה.עובר עליי יום מחורבן.אני רק רוצה חיבוק אוהב.
8 תגובות
עמוד 1
מותק שלי אין כזה דבר זוג שלא רב...הם כנראה מאלה שמשאירים את הכביסה המלוכלכת בבית... נראה אותם אחרי החתונה עם ילדים ומשכנתא וכלב שעומד ליד הדלת ומת לרדת לפיפי
קבלי חיבוק אוהב
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
חחח. סבתא שלי אומרת שזוגיות בלי מריבות זה כמו מרק בלי מלח...
לא נורא, היא בטח תקבל את זה בהפוכה מהחמות- חכי שיתחתנו... קבלי יש ימים כאלו לכולם, נסי להסתכל על הסה"כ..