בנות - אני אחת מכן מאוד פעילה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ופשוט לא בא לי לחשוף את עצמי בנושא הספציפי הזה.
    יש לי ילד אחד כמעט בן שנתיים, ועד לא מזמן פשוט לא רציתי לחשוב אפילו על עוד ילד- לפחות לא בשנה הקרובה.
    ומשהו קורה איתי בשבועיים האחרונים, אני מסתכלת על הבטן שלי ומרגישה מאין רגישות, ריקנות, צורך עז לנפח אותה ולהרגיש קצת בהריון.
    כל החברות שלי מסביב כבר סיימו סיבוב שני או לפחות במהלכו, ורק אני נתקעתי מאחור.
    ואני יודעת שזה לא הזמן ולא המקום כרגע לעוד ילד.
    ואני גם לא כל כך יודעת לאבחן אם סתם אני מקנאה להריון או לעוד ילד
    אני מתה על הילד שלי, הוא החיים שלי, הנשמה שלי, כל רגע איתו ודקה איתו חשובים לי, ולכן אני נהנית שזה הוא ואני לבד.
    ומצד שני, אני רואה תינוקות קטנים וזה עושה לי חשק, רואה נשים בהריון וזה עושה לי חשק.
    זה נורא מתסכל, להרגיש ככה, ולדעת שצריך להראות גם בגרות ולא לפעול רק לפי חשקים

זהו סתם רציתי לשתף, תודה למי שקראה
16 תגובות
עמוד 1
  • איך בעלי אומר כשאני ככה.. "יעבור לך " ..
  • האמת היא שאני לא לגמרי מכירה את ההרגשה הזאת
    כי כל פעם שרציתי פשוט עשיתי

• מכירה את ההרגשה מקרוב....
    אם את כל כך רוצה ושניכם בסדר עם זה
    אז למה לא??
  • לא אמרתי ששנינו בסדר עם זה
    אני אפילו לא מעזה להעלות את הנושא מול בעלי, כי הוא גבר, הוא מעשי, פרקטי, מבין תכלס האם זה הזמן והמקום לעוד ילד או לא.
    הוא לא חווה את הרגשות שאני מרגישה כשבא לי שום את התחושות של ההריון, התחושה הזאת של בטן מלאה, של חיים בתוכך

• אני בעד להגיד לו ואם תחליטו ביחד שזה הזמן אז יאללה לעבודה

מתכונים זה אני ...
    http://www.2all.co.il/web/Sites/2007-8/DEFAULT.asp
    פורום הורים חם ואוהב כנסו ותיראו WWW.2BHORIM.CO.IL

**
    **
    **

• אני חושבת שבמקרה כזה צריך ללכת עם הראש ולא עם הלב.
    תהני לך מהזמן שלך עם הנסיך שיש לך בבית.
    תשתפי את בעלך ברגשות שלך, אולי תחליטו יחד מתי הזמן המתאים לעוד ילד.
    אני ממש מכירה את החשק הענק הזה לעוד ילד (בעיקר כשכולם מסביב כבר בסיבוב השני), אבל תאמיני לי שזו לא הסיבה הנכונה להיכנס להריון.
    אני עברתי בהריון האחרון שלי הפלה (מסיבות שלא היו תלויות בי), ההריון הזה היה מתוך החשק ו"הקינאה" הזו שאת מדברת עליה.
    כנראה ה' החליט שזה עוד לא הזמן, וכך אני מרגישה עכשיו (עם כל הכאב שבדבר).
    קבלי

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • תודה מילנה את מקסימה
    סיון יא מצחיקה

בנות זה בדיוק העניין - שאני רוצה להיות בהריון, להרגיש בהריון, לראות איך הבטן גודלת, להתלונן על כמה קשה וכואב ולוחץ ובחילות וצרבות וציצי כואב וכו', אבל אני ממש לא בטוחה שאני רוצה כרגע עוד ילד, כלומר ברור שאני לא אסתפק רק בנסיך שלי כל החיים, אבל אני גם מעשית ויודעת שזה לא הזמן והמקום כרגע, ממששששששששש לא הזמן והמקום
  • אני בטוחה ומאמינה בזה שיגיע היום לעוד ילד זה פשוט יקרה ואל תדאגי עוד תראי ותרגישי את התחושה הזאת, אבל זה יהיה בזמן שמתאים לך ולבעלך.
  • מכירה את ההרגשה הזאת שנים הסתובבתי ככה עם כאבי בטן ורצון להיות בהריון
    לדעתי את צריכה להתייעץ עם בעלך כל ילד מביא את המזל שלו
  • וואו לא להאמין כצה שאני מזדהה איתך....
  • לדעתי דברי על זה עם בעלך ותראי מה דעתו]

• תראי, יש לי ילדה בת שנתיים וחצי, והאמת גם בשבילינו כרגע זה לא הזמן לעוד ילד.
    אני לא מסתכלת כמה ילדים יש לאחרים, מה שמתאים להם לא מתאים לי כרגע, מכל מני סיבות.
    אני מעדיפה ללכת בקצב שלי ולהרגיש טוב מאשר לעשות מעשה שלא מתאים לי כרגע רק בגלל שאחרים כבר בסבב שלישי

[[[

• מוכנה לעשות איתך עסק- את תהיי בהריון- אני אהנה מהילד
    אני די לא סובלת את זה...
    עושה את זה רק בגלל מה שיוצא בסוף
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה