אוףףףףףףףףףףףףףףףףף! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בתחילת ההריון של טליה בעלי קנה לי שרשרת מדהימה מדהימה מדהימה עם פנינה נדירה ואבנים מהממות! כל מי שראה אותה אמר וואווווו! שבוע שעבר היא הלכה לאיבוד!!
    השבת היינו במלון ואיבדתי עגיל יהלום
13 תגובות
עמוד 1

• תוספת מהממת למשפחה:

• אוי באמת מרגיז
  • כפרה כל מה שקשור בכסף
    אני בטוחה שבעלך יקנה לך עוד המון יהלומים :)

• צ'- ומה יעזור לי שפסח קרב ובא?? נראה לך שהוא יקנה לי שוב עגילים ב2000 ש"ח אם איבדתי אותם?
  • נישנושית-הוא אמר מעכשיו רק זרקונים
  • מבאס נורא!!!!!!!!!!!!!
    תעברי על הקופסת תכשיטים שלך ועל שאר חפצי הערך בבית, אולי חסרים עוד דברים שלא שמת לב...
    לא בשביל לקטול אותך - אולי נגנבו לך דברים וכדי לבדוק היטב.
  • בהחלט מבאס, אבל כמו שאומרים העיקר הבריאות.

[]
  • ענברי-חיפשתי אפילו במגרות של הנעליים. והעגילים היו איתי בשבת במלון פשוט החלפתי לעגילים אחרים ושמתי אותם בתיק איפור וכנראה שנגה שיחקה באיפור ונפל העגיל
  • סליחה
    תוספת מהממת למשפחה:

• תקשיבי....

שימי כסף בקופת צדקה
    ואז יש תפילה למציאת אבידה (הנה מצאתי)
    לתת צדקה ולומר 3 פעמים:

"אמר רבי בנימין, הכל בחזקת סומין, עד שהקדוש ברוך הוא מאיר את עיניהם. מן הכא, ויפקח אלוקים את עיניה ותרא באר מים, ותלך ותמלא את החמת.
    אלהא דמאיר ענני, אלהא דמאיר ענני, אלהא דמאיר ענני. בזכות הצדקה שאני נודב לעילוי נשמת רבי מאיר בעל הנס, זכותו יגן עלינו, למצוא את האבידה שאיבדתי".

כמה פעמים אבד לי דברים ומצאתי
    בעה
  • תודה קרן- כל הבוקר חיפשתי מה אומרים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה