היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לי שאלה שתיראה לכן קצת מוזרה אבל באמת חשוב לדעת את דעתכן...
מה הן התכונות החלשות שלך . מה הייתן עונות?
19 תגובות
עמוד 1
מישהי ?
את מתכוונת לתכונות האופי השליליות?
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
אני מאד רגישה. אוהבת בשמת
בשמת תודה ממי
אני צינית וישירה לפעמים מידי...
יש לי נטייה להתעצבן מהר ולהפגע משטויות
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
אחלה תודה בננות
למה את שואלת?
אם זה לראיון עבודה אני אגיד משהו שנשמע גם חיובי
אני כמו מילנה. יש לי נטייה להתעצבן מהר ולהפגע משטויות יש לי נטייה לקחת דברים ללב. אני נוטרת טינה שנים.
אני סלחנית מידי
יפית- גם אני נוטרת טינה
תלוי באיזה הקשר שואלים
סולחת מהר , שוכחת מהר......... ולדעתי יש אנשים שמנצלים את זה
התכונה הכי רעה שלי היא חוסר סבלנות...אימפולסיביות]
אני רגישה לוקחת לפעמים דברים מידי קשים. ואני יכולה לסלוח למשהו כמה פעמים כי אני יחשוב שהוא ישתנה בכל זאת ישתנה...
] אנרגיות חיוביות ויהי מה אלישבע
אני רגישה מדייייייייי אוף עם זה אבל לראיון עבודה כמובן שאמרתי דברים אחרים , שגם נכונים , אבל שלא יפגעו בי . אמרתי שאין לי את היכולת כאילו ליחצן את עצמי . אני לא מאלו שיודעות להתבלט ולהגיד - אני טובה אני אחלה וכו . אין לי מרפקים .
1. רגישה 2. כנה מדיי 3. סלחנית 4. לפעמים מאמינה יותר מדיי 5. מתעצבנת בקלות ובאותה קלות נרגעת.
[]
1. רגישה 2. כנה מדיי 3. סלחנית 4. לפעמים מאמינה יותר מדיי 5. מתעצבנת בקלות ובאותה קלות נרגעת.