חייבת לפרוק... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז הכל התחיל בהריון שלא הרגשתי טוב הייתי מאושפזת ולא יכלתי לחזור לעבודה אבל לא היה מגיע לי על שמירת הריון כי לא עבדתי מספיק ולכן גם דמי לידה לא מגיעים לי היה לנו קשה כלכלית אבל אכשהו הסתדרנו ולמדנו להצתמצם למינימום לפני הלידה פיטרו את בעלי ומאז הוא מחפש עבודה ללא הצלחה... הסתדרנו עם הלוואה מקרוב משפחה שלו אבל היא נגמרה למשכנתא ולמחיה ולא הצלחנו לשלם למעון של מתנאל (בן שנה ותשע) והיום לא הסכימו שהוא ישאר בגן עד שלא נסדר את החוב וכשהוצאתי אותו בבוקר הוא כ"כ בכה שיצאתי בוכה איתו אני כבר לא יודעת מה לעשות ואיך להתמודד נמאס לי מהמצב שאין לי מושג מאיפה לשלם למשכנתא למינוס שחוגג ולאנשים... אני כ"כ יודעת שמתנאל חייב את המסגרת ואת החברה ורק חושבת לחפש עבודה אבל כ"כ כואב לי להשאיר את מאור כ"כ קטן למרות שהוא יהיה אצל מטפלת שאני סומכת עליה בעניים עצומות הוא ילד ממש לא קל ולא נותן לי לזוז לשניה ועכשיו אני יודעת שיהיה לי ממש קשה עם שניהם בבית אני פשוט על סף התמוטטות

זהו הייתי חייבת לפרוק...
    מיכל.
10 תגובות
עמוד 1
  • אין לי הרבה מילים לניחום

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • מסכימה עם מה שאמרו לך.
    אכן - לא קל.
    צריך במצבים האלו פשוט לצמצם עיניים, להתמקד במטרה ולשים את הרגשות בצד.
    עד כמה שקשה-ונראה בלתי אפשרי, זה מה שנכון לעשות כרגע, והייתי מחפשת עבודה,
    למען האמת- אם בעלך לא מוצא הייתי מחפשת שתיים.

• המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • אהה ושאלה קטנה
    יכול להיות שבגלל המצב אני קצת בלחץ למרות שאני מנסה להיות חזקה ולהתעודד נראה לי שהחלב שלי לא משביע את מאור אז התחלתי מטרנה והוא קצת יותר רגוע זה הגיוני? כדאי לי להפסיק להניק בכלל כדי שהוא ישבע יותר

מיכל.

• וואי מאמי צר לי שהגעת למצב כזה
    בתור התחלה את יכולה לשים את שני ילדייך (מתוך הבנה שהקטן כבר אחרי שלושה חודשים) בגן של ויצו או נעמ"ת ושם יש הנחות משמעותיות לזוגות עם משכורות נמוכות.
    ואת תתחילי לחפש עבודה יותר אינטנסיבי ובע"ה כשאת והוא תמצאו שניכם עבודה תתחילו להתאושש מהמצב הזה יהיה בסדר בע"ה
  • אני מקווה שהכל יסתדר והכי הרבה אולי לעבוד במשק בית
    זה ים של כסף ועד שעה 13 עד בבית ואז מטפלת לא תיקח הרבה
    וליום משלמים 220 ש"ח בכל מקרה בהצלחה

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • מבינה בתקופות קשות לצערי
    הלוואי ותמצאו את דרך המלך בקרוב מאוד

• אין לי מה להוסיף על כל הדברים הנכונים שכתבו, רק רוצה לשלוח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה