מבחני פילאט.. מישהי מכירה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מבחני פילאט הבנתי שזה מעין מבחני מיון כאלו...
6 תגובות
עמוד 1
  • את מתכוונת למבחני פיל"ת

זה מכון כזה שעושה מבחני מיון לעבודה
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • עברתי משהו דומה, לא את זה, נראה לי של מכון אד"ם או משהו כזה.
    זה מורכב מכמה מבחנים אמריקאים- מול מחשב,
    שיש שאלונים יותר פסיכולוגיים, ויש כאלו שבודקים ידע מקצועי רלוונטי, תלוי לאיזה תפקיד. בד"רכ תצטרכי לעבור גם וגם
    יש קטע של דינמיקה קבוצתית,
    ויש גם ראיון אישי עם מאבחנת תעסוקתית או פסיכולוגית- לא יודעת בדיוק..
    כמו שאמרה מתוקנת- כאב ראש מעצבן, אבל יש הרבה עבודות באירגונים שדורשות את זה. בהצלחה
  • כמו שהבנות אמרו

אבל מנסיון עם בעלי אני יכולה להמליץ על קורס שועשים למבחני מיון ואז המבחנים הרבה יותר קלים ועוברים אותם בקלות
    אני לא זוכרת לגבי מחירים אבל זה משהו בסביבות 800 שקל אבל שווה
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • עשיתי את זה לפני כ 9 שנים כשחיפשתי עבודה ועברתי את המבחנים בהצלחה זה היה בשביל חברת פלאפון
    יש אכן קורסים שעוזרים לך אני אישית לא עשיתי שום קורס אבל להזיק זה בטוח לא מזיק השאלה היא כמה את רוצה את התפקיד ואם שווה לך לשלם על הקורסים
    יש המון חומר באינטרנט שאת יכולה לקרוא על דינמיקה קבוצתית ויש גם הרבה תרגילים לדוגמא באינטרנט שיכולים לעזור לך להתכונן
    חשוב להיות עצמך ולא לנסות להיות משהו שאת לא אבל מצד שני חשוב להדגיש כל מיני דברים למשל את יכולת שלך להוביל קבוצה אך יחד עם זאת להקשיב גם לאחרים וכו...
    תחפשי באינטרנט דינמיקה קבוצתית
  • רק רציתי להוסיף שאלו מבחנים מאוד יקרים אני יודעת שהיום בפלאפון כבר לא עושים אותם לדעתי מטעמי חיסכון
    אם זאת חברה שמשקיעה במבחנים כנראה שמאד חשובה לה איכות העובדים
  • תודה בנות על התגובות..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה