היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות בוקר טוב מה אתם מתכננות לעשות בחופשת הפסח. (איפה אתם הולכות לבלות עם הילדים, המשפחה).
טוב אז אני עונה: אנחנו מחר יום שישי קניתי כרטיסים לקרקס אירופה ואני בעלי והילדים הולכים לקרקס. בחול המועד אבא שלי מתכנן כמו כל שנה לקחת את כל המשפחה שזה האחים והאחיות שלי עם הבעלים והנכדים לעשות על האש באיזה שהוא מקום. ונראה איפה עוד נלך. רחל
14 תגובות
עמוד 1
גן חיות משחקיות בריכה בבית ליאור אצל סבא וסבתא בבית שמש טל אצל ההורים שלי יומיים... טיולים בשדות אצלנו... מחשב טלויזיה קניון מה שבא
סכ"ה יש את רביעי-חמישי שהם לא ערבי חג/חג/שישי/שבת. כך שזה נשמע הרבה יותר ארוך ממה שזה באמת
כמו ענבר תוספת מהממת למשפחה:
תאמתי אנחנו לא יודעים יש כול מיני אתרים פתוחים כבר ניראה בכול מיקרה ביום ראשון אנחנו נוסעים לאיקיאה בראשון זה ליד ההורים של בעלי אז נישאר שם קצת
אור של חיי
לעבוד
ברביעי או חמישי אנחנו לוקחים את נועה לנסיעה ברכבת (כנראה לחיפה), היא משגעת אותנו שהיא רוצה לנסוע ברכבת אז הבטחנו לה בחופש....
נהיה כולנו יחד סופכלסוף, הילדים יבלו זמן איכות עם אבא אחרי מלאאאאא זמן שלא הקדיש להם אפילו דקה.
אני מתנחלת אצל ההורים שלי - אז נראה כבר, מה שייצא - נעשה
מתוקונת את בירושלים בחג? אם כן, ממש לא ממליצה לך להגיע לגן חיות, עומד להיות עמוס ב-ט-י-ר-ו-ף!!! מליון חרדים מציפים את הגן בחול- המועד
מתוקונת שאלת איך היה בקרקס אירופה אז היה ממש יפה. הילדים ישבו מרותקים שעה וארבעים דקות והיה ממש שווה עלה לי סך הכל 120 שקל 4 כרטיסים דרך מגה בעיר יש לי YOU
אנחנו אולי נבוא למפגש בחי פארק
חוץ מזה שיש לנו כרטיסים לפסטיפארק ברעננה אין תוכניות מיוחדות
אבא סוף סוף יהיה בבית אז ננצל את הזמן להיות ביחד לטיילך אולי לעשות על האש איפהשהוא ונחפש איזה משהו לילדים. משהו עם חיות...
אצלנו אין תכנונים האמת, אני טיפוס יחסית ספונטני זורמת עם מה שבא, רק למקומות כמו אילת, אני אוהבת להיות ערוכה לפחות שבוע למרות שהיה פעם מצב שנסענו מעכשיו לעכשיו עם הילדים.