חמותי עוד פעם מתחילה לעצבן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל פעם שמתקרבים החגים או שהיא באה לביקור רגיל תמיד אותו סיפור.
    הם גרים באילת ואחותה של חמותי והסבים של בלי מצד חמותי גרים בראשון לציון. וחמותי מגיעה עם חמי וגיסתי לחג אצל אחותה של חמותי. וחמותי יודעת אני אמרתי לה את זה כבר מראש עוד לפני שבוע שאני לא מתכוונת להתרחק רחוק מהבית כי אני כבר בתשיעי ולפעמים יש לי צירונים די סדירים ואני רוצה להיות בקרבת הבית חולים כי במקרה שמתחילים אצלי צירים אפילו כל 10 דקות ישר יכניסו אותי לניתוח.
    פתאום עכשיו היא מתקשרת אליי ואומרת לי שהיא רוצה שגם אנחנו נבוא ללחגוג איתם את ליל הסדר בראשון.
    אני אמרתי לה שלא נראה לי אני בדיוק ביום שני כבר שבוע 37 ומעדיפה להישאר בבית וחוץ מיזה יש לי את המשפחה שלי ואני רולה לפחות חג אחד לחגוג בבית עם המשפחה שלי שזה בעלי וליאל. אני כבר תכננתי מה אני הולכת להכין לאכול ואני רוצה קצת פרטיות עם המשפחה שלי לפני הלידה. מותר לי וזה זכותי.
    אמרתי לה שאני אחשוב על זה אם אני רוצה לבוא כי תכלס יהיה לי די קשה. אז היא אמרה מקסיום אז תני לי את ליאל לחג ותשארי בבית עם נועם שתהיה לכם פרטיות.
    אמרתי לה שאני לא יודעת המ להגיד אני לא ממש רוצה את ליאל רחוק ממני במיוחד כשאני קרובה ללידה אני רוצה לתת לו את כל תשומת הלב שלי. אז היא אומרת לי אוי באמת למה את כזאת זה לךא שהוא יהיה לבד יש את ליעד(גיסתי) היא תשחק איתו ויהיה לו כיף וזה. ואחותי מזמן לא ראתה אותו וזה מתייחסת כאילו ליאל זה איזה צעצוע בידור לחג.
    זה חג של משפחה ואני רוצה שהוא יהיה איתי בחג. והיא לא יכולה לכפות את עצמה עלינו ככה. אם אני לא רוצה אז לא.
    אמא שלי תמיד שואלת אותי מה אני עושה ואם אני אומרת שיש לי תוכניות אז היא לא אומרת כלום. קיצר אנחנו אמרנו שאנחנו לא נבוא אנחנו רוצים להיות בבית. ובעלי אמר שהיא נשמעת כאילו היא נעלבה. אז אמרתי לבעלי שאני לא אוהבת להיות חייבת לאף אחד שום דבר. אם אני יכולה אני עושה אם לא אז לא. ועל כמה וכמה אני חייבת לעשות משהו תוך כדי כפייה כדי לרצות מישהי ולשים על עצמי פס.
    זה כמו שאנ יאגיד למישהו בוא תעשה ככה ואם הוא יגיד לי לא אז אני אעלב. זה טפשי.
    האם אני צודקת?

11 תגובות
עמוד 1

• SIVKUSH
    נראה לך באמת שאנ יאתן לה אותו ככה סתם ועוד לחג? מילא סתם לטיול סיבוב בקניון סבבה אבל לנסוע לאנשים שהוא בקושי רואה אותם????? שלא מכירים את השגעונות שלו? ממש ממש לא.

• אני גם לא הייתי מסכימה שילדיי לא יהיו איתי בחג
    אבל בחייאת לעשות חג רק אתם זה קצת צורם לי
    אם יש משפחה גדולה, זה הכי כיף בעולם, לדעתי.

הכי הרבה תסעו לראשל"צ ואם יהיו צירים, או שתסעו
    לאיפה שאת רוצה ללדת או ישר לאסף הרופא, ביה"ח מדהים.

מה בעלך רוצה לעשות?
    שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • מסכימה עם אורלי
  • מראשון לאשקלון לוקח 40 דק' נסיעה גג.
    אני אישית מסעתי מאשדוד לאסף הרופאה עם ירידת מים רק כדי לא להתקרב לברזילאי באשקלון .
    מח' ילדות בראשון זאת ליגה אחרת .
    לגבי חמותך מנסיון אישי סבתות מאוד אוהבות את הנכדים ורוצים לראות אותם בכל מחיר , במיוחד סבתות שגרות רחוק . אמא שלי לדוגמה טסה לאחותי פעם בשנתיים פק"ל (היא גרה בארה"ב ) למרות הגיל ועלות . הנסיע הזאת יוצת להם משהו כמו 6-7 אלף דולר לפחות . אבל מה לא עושים בשביל הנכדים .
    http://www.holdthatpic.com/
  • פשוט הגזימה ביותר.

[]
  • היי אורלוש. בעלי אמר לי מה שתחליטי ככה זה יהיה.
    ואנחנו בכלל לא התכוונו לעשות את החג לבד. אנחנו קיבלנו המון הזמנות מחברים. טוב חברים זה לא משפחה אבל זה לא העניין. העניין הוא שאני גרה 5 דקות מברזילי ויש לי פה את אמא שליץ היא הייתה אמרוה לעבוד הערב פסח אז התכוונתי מקסימום שאחותי והחבר שלה יבואו יהיו אצלי. אבל אמא שלי פתאום התחלפה לה המשמרת אז היא כן תהיה בבית בחג.
    מה שבעיקר עיצבן אותי זה שהיא אמרה לי מקסימום אם את לא יכולה לבוא אז תתני לי את ליאל. אז אמרתי לה שלא נראה לי שאני אסכים לזה אז במקום לכבד את ההחלטה שלי היא התחילה לנסות לשכנע אותי.

• הקטע של הילד, ממש לא, אני אפילו בשישי בערב
    לא מסכימה שיישנו אצל הורי או הורי בעלי
    כי בשבילי זה זמן איכות איתם, אז אני מבינה אותך.

לגבי החג, מה שתחליטו שיהיה בסבבה

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • טוב מאוד כבר בחודש שמיני אני לא יזוז אי אפשר לדעת מה יהיה
    שיהיה חג שמח תעשי מה שאת חושבת

אור של חיי
  • כן אורלוש את צודקת זה זמן איכות שלי עם ליאל במיוחד שאני כבר שבוע הבא צריכה ללדת ואני אחזור הביתה עם תינוקת ובשביל ליאל זה יהיה קצת שוק אז אני רוצה לבלות איתו את הימים האלה שנותרו לי רק איתו.

• אני מאוד מסכימה עם אלינה

[[[
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה