אוף חמתי פשוט הרסה לנו היום בצהרים את מצב הרוח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב הם באו מאילת הם נסעו לעשות חג אצל אחותה של חמותי וקפצו אלינו בדרך. ישבו קצת. קיצר עוד לפני שהם הגיעו בעלי התקשר לשאול אותם איפה ה הם אמרו דימונה. טוב זה לפחות עוד שעה וחצי נסיעה עד לאשקלון. אז בעלי נסע עם חבר של אחותי לאשדוד לעזור לו לסדר משהו ולחזור. הם הגיעו ובעלי עוד לא חזר. אז היא התחילה לקטר מה זה איך הוא מעז? הוא ידע שאנחנו צריכים להגיע והוא לא פה וזה.אמרתי לה טוב בסדר הוא יגיע התעכב קצת מה קרה?
    טוב אחרי זה היא קמה להככין לעצמה כוס קפה אני אורמת לה חגית אין קפה שחור. והיא שותה או קפה שחור או קפה מגורען של טסטר צ'ויס. ואני לא מחזיקה אלה בבית. וברח לנו בכלל מהראש לקנות קפה שחור. אז היא אומרת לי מה אתם נורמליים?? איך לא דאגתם שיהיה בשבילי קפה שחור.
    התעצבנתי מה היא חושבת שהביא ליידי דיאנה וכולם צריכים לעמוד בשבילה דום. ישבה עם פרצוף חמוץ.
    ועוד כשבעלי חזר הם ישר התחיל לצעוק עליו איך אתה עושה לנו דבר כזה? אנחנו מגיעים ואתה לא פה? ואיך זה שאין לכם קפה שחור. הוא עוד לא הגיע לבד הוא הגיע עם חבר של אחותי וזה בכלל היה בשוק ואמר שאם זה היו ההורים שלו הוא היה מעיף אותם קייבנימט
    ועוד מה עוד יותר עצבן אותי? במקום לקנות מתנה עזבו מתנה אם אין לך כסף או לא בא לך לקנות אז סבבה אבל למה לעשות לעצמך בושות וממש הרגשתי זלזול בי.
    הביאה לי את המצעים הישנים שלה שהיא לא צריכה במקום לזרוק הביאה לי את כאילו אני איזה נזקקת. ועוד היבאה לי בגדים טוב חלק סבבה חמודים וחלק ממש שמעטס שאני אישית הייתי מתביישת להביא למישהו.
    קיצר בעלי חזר הביתה התעצבן אחרי שהם נסעו הלך הוציא את זה לזבל.
    ועוד מה חמי אומר לי. אנחנו לא נגיע ללידה כי נועם ביקש לא להגיע באותו יום. טוב ת'אמת זו הייתה הבקשה שלי אז הוא אמר שהוא לא רוצה שהם יגיעו שאני קודם כל אתאושש.
    אחרי שהם נסעו בעלי כל אחר הצהריים היה בלי מצב רוח בגלל כל זה .

3 תגובות
עמוד 1

• [[[
  • כן הוא ממש היה עצבני. אני לא ראיתי אותו במצב כזה בכל הזמן הזה שאני איתו. ממש רתח. בגלל איזה כוס קפה מחורבן התנפלו עליו כאילו לא יודעת מה קרה.

• ומה תגידי על היחס הזה של להביא לי את הסמרטוטים שלה מהבית? אני אורמת לך אני הרגשתי כאילו היא מתייחסת עליי כאל נזקקת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה