היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מקווה מאוד שאת לא מתכוננת להרשםעדיף לקנות פעם בחודש בחנות ולא להצטרף אליהם. הם עושים את המוות, לא עומדים בהבטחות וסיכומים, לא עומדים בזמנים, ובכלל יש להם חרא של שרות....
גם אני שמעתי הרבה בעיות איתם ובהחלט לא נראה לי שווה.
[]
אנחנו קיבלנו את הטרקטורון ולינוי שלי שהיא בת 3 מאוד אוהבת אותו. הוא איטי מאוד 6V אבל לנו זה מספיק, ככה היא נוסעת ואנחנו הולכים לידה ועוזרים לה לכוון לפעמים.
חג אביב שמח אמא של לינוי
אני עם ענבר... בגלל זה עברתי ללהיות הורים... ותאמיני לי שבעודף אפשר לקנות טרקטורון
תודה. תאמת רציתי לדעת יותר פרטים על הטרקטורון...
אני באמת שמחה לשמוע שיש להם לקוחה אחת מרוצה
אנחנו קיבלנו טרקטורון של חברת פג דרך מגזין להיות משפחה אז אני לא יודעת מה אחרים מציעים חג שמח ויום מקסים
אמא של לינוי
אני קיבלתי אותו... - אם מדובר בזה של חברת פג.
אלירן אוהב אותו.
גם לי לא היו בעיות איתם.
אני הייתי לקוחה שלהם איזה 7 שנים ואף פעם לא היתה לי שום בעיה איתם