שפה קשורה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות יקרות,
    אור בת שלוש ויש לה שפה קשורה, בהתחלה פניתי לרופאת משפחה והיא שלחה אותי לאף אוזן גרון ולרופא שיניים ושניהם לא הבינו מה אני רוצה מהם.
    שמעתי מחברה שכדאי לי ללכת לכירורג ילדים והוא יפתור את עניין השפה הקשורה.
    בינתיים קיבלתי הפנייה ומחר אני אשלח אותה.
    מישהי עברה עם הילד שלה הליך של חיתוך\התרה של השפה הקשורה? אשמח לשמוע.
    למישהי יש המלצה על רופא מסוים??? אני גרה בדרום , אבל אני מוכנה לנסוע גם לירושלים וגם לצפון בשביל מומחה טוב.

8 תגובות
עמוד 1
  • את מתכוונת ללשון קשורה?

[]
    []
  • הי אילנה,

אם הכוונה ללשון קשורה, אז הבת שלי דניאל (עדיין לא עידכנתי את החתימה, היא כמעט בת 3 חוד') נולדה עם לשון קשורה.
    כשהייתה בת חודש וחצי לקחתי אותה לכירורג ילדים בשם פרופסור זאבי כהן (מכבי) והוא אמר לי שזה לא משהו שחובה לעשות ואולי בעתיד זה יכול קצת להפריע לה בדיבור, אבל בכל אופן הוא בעצמו לא עושה ניתוח שכזה לפני גיל שנה (באישפוז יום, בהרדמה מלאה). הוא אמר לי שישנם רופאים שעושים זאת בגילאים כאלו קטנים, בלי הרדמה ובלי כלום אבל זה נשמע לי די אכזרי לעשות לה את זה ככה, אז אנחנו נמתין לגיל שנה.
    שמו של הפרופסור הולך לפניו, אז אני ממליצה לך בחום, אני לא יודעת איזה חברת קופה את, יכול להיות שהוא מקבל בקופות אחרות ו/או פרטי, שווה לברר.

בהצלחה
  • היי בנות,
    תודה על התגובות, מדובר על שפה קשורה ולא על לשון קשורה.
  • סליחה על הבורות, מה זב שפה קשורה?
  • טוב באמת שפעם ראשונה אני שומעת על זה
  • חן, ברירת לי לגבי רופא?
  • הי אילנה,

טוב, גם אני לא שמעתי מעולם על שפה קשורה, בכל אופן כן ממליצה לך על הפרופסור שהייתי אצלו (אני גרה בב"ש).

בהצלחה
  • היי אורלי, איך קוראים לפרופסור?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה