שאלה בקשר להנקה ודימום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב זה בטח מוזר שאני שואלת את זה. פשוט עם ליאל לא הנקתי אז לא נתקלתי בזה ואחרי שבוע כבר לא היה לי כלום.
    עכשיו אני מניקה את לירז וזה כבר שבוע שני שיש לי דימום. פעם הוא מפסיק ופעם הוא שוב חוזר ומתגבר. במיוחד אחרי הנקה אני מרגישה שיוצא ממני לפעמים גם קצת גושים(סליחה על התאור המגעיל).
    האם הדימום בכל זאת הולך להיפסק בקרוב או שהו איכול להמשיך אפילו כל עוד אני מניקה?

7 תגובות
עמוד 1
  • ההנקה מכווצת את הרחם יותר מהר, לפיכך הדימום נגמר מהר יותר, כך אומרים.

אצלי בשתי הלידות היה דימום של איזה חודש.....
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • הנקה משפיעה על הרחם, כמו שאורטלי כתבה - מכווצת אותו ולכן השינויים.
    גם אצלי הדימום היה בערך חודש, פעם יותר פעם פחות...

http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
  • אני דיממתי קרוב ל 6 שבועות ואני מניקה זה בסדר וטבעי אל תדאגי והמון מזל טוב :)
    [אהבה זה כל הסיפור :)
  • אני ילדתי לפני חודש ורק עכשיו הדימום נראה כמסתיים
  • גם אצלי היה ככה, ואני לא מניקה,
    הדימום עדיין לא הסתיים לי לגמרי
    You're my heart, you're my soul
  • אחרי שתי הלידות הנקתי,
    בראשונה הסתיים אחרי שבוע,
    בשניה כמעט חודש!

מיטל
  • קודם כל (סליחה על האיחור) מזל טוב על הלידה!!

כמו שאמרו הבנות - דימום יכול להמשך גם 6 שבועות מהלידה, ההנקה גורמת לכיווץ הרחם (כמו צירונים) ומההתכווצויות כל מה שנשאר מתנקה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה