סקר - באיזה גיל הילד (ואתן) התחלתם לישון לילה שלם? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • באיזה גיל הילד (ואתן) התחלתם לישון לילה שלם?

הקטנצ'יק בן 9 חודשים וקם פעם לפעמים פעמיים בלילה. (אבל אולי זה בגלל השיניים ולאו דווקא מרעב וההנקה מרגיעה אותו?)

האם הילד ינק או אכל תמ"ל/דייסה לפני השינה?

כמו שאמרתי הוא יונק
19 תגובות
עמוד 1
  • היא בת שנתיים וחודש ועדיין מיתעוררת פעם פעמיים בלילה

• מגיל חודש וחצי עמית ישן לילה שלם עד גיל 9 חודשים בערך שאז התחיל הסיוט הוא היה מתעורר כל חצי שעה ואני לא מגזימה סתם כדי לקחת מוצץ ולחזור לישון זה נמשך משהו כמו חצי שנה ומאז טפו טפו טפו ישן מעולה לילה שלם מבלי להתעורר וגם אם כן הוא שותה קצת מים שיש לו במיטה וחוזר לישון
  • אני חושבת שזה השתנה כל הזמן לפי תקופות ולכן קשה לי לענות על זה.
    בהתחלה- כמובן שקם פעמיים בלילה, בגיל שלושה חודשים בערך אחרי כל הקפיצות גדילה התחיל לישון רצוף לילה שלם. אח"כ הגיעו השיניים, אח"כ היתה שוב תקופה רגועה ואז היתה לנו תקופה מאד ארוכה של מחלה והוא לא ישן טוב משהו כמו 10 חודשים- מגיל 8.5 חודשים ועד גיל שנה וחמש. אח"כ שוב רגיעה, ואחרי עוד כמה זמן התחלנו עם חלומות ופחדים, ועכשיו שוב- אני כבר לא זוכרת ממתי אפילו, בוודאי שהוא ישן מצויין. הסיבה משתנה בהתאם לגיל- אל תצפי שיום אחד זה פשוט יגמר ותוכלי לישון לילות שלמים אז לא תהיי מאוכזבת. לפחות כך זה אצלנו.
    מה שחשוב בגילו של הילד שלך זה באמת האוכל. ילד שאוכל טוב לפני השינה לא קם לאכול באמצע הלילה, אנחנו תמיד נתנו מנה קצת "כבדה" של סימילאק עם 2-3 כפות דייסה מעורבבות לפני השינה כדי שהוא ואנחנו נצבור שעות שינה, מעבר לזה יש גם עניין של אופי שינה של הילד. אצלי אפשר לשבור עליו כיסא והוא לא יקום, הוא פשוט ישן חזק, לפחות זה...
  • אמילי בגיל 5 חודשים
    נטלי ישנה לילה שלם לאיזה חודש ואז חזרה לקום
  • חחחחחחחחח תזכירי לי מה זה לילה שלם? אצלנו זה עדיין נדיר....
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il

• אנחנו לא דוגמא טובה ... בני מגיל 3 שבועות יושן לילה שלם . אופילו היתי שמה שעון ל5 בבוקר כדי להוסיף לו ארוחה . מה שכן הוא לא ינק אלא אכח מטרנה . היתה איזה תקופה בגיל 9 חודשים של שיניים (שנמשכה 2-3 שבועות ) הפטרון היה עיסוי חניכיים עם אקמולי וזה עבר לנו .
    בלילה הוא לא אוכל , רק שותה מיםשלוקח למגיל שנהלבד . ויש לו שני בקבוקים למקרה הצורך . תפסנו אותה פעם אחד מנסה למלא בקבוק שנגמר במתקן של תמי 4 .
    יש לנו שכן בן חודשיים שבכה ב2 בלילה .... בעלי היה מאוד מופתע שילדים בוכים בלילות .
    http://www.holdthatpic.com/

• אופק דין ישן לילה מגיל שנה וחודש. לבד הפסיק לקום לבקבוק של 4-5 לפנות בוקר והתחיל לישון עד 7-8

רום אופיר עדיין מתעוררת בלילות (בת שנה ו- 3 חודשים) אבל כבר לא לאוכל . שיניים, מים, סתם צומי . יש לילות יותר טובים כמו הלילה שהתעוררה ב- 12 ואח"כ ישנה רצוף עד 7 וחצי ויש לילות פחות טובים .

שניהם ינקו עד 10 חודשים ואח"כ התחלנו לתת בקבוק בערב ובלילה כשהתעוררו (ולאט לאט זה ירד). עכשיו רום אופיר שותה בקבוק מטרנה בערב ואופק דין שותה חלב פרה. לשניהם יש מים במיטה

תמר

כנסו ותראו תמונות עדכניות
    http://picasaweb.google.com/lioryb

הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps
  • עידן היה קם פעמיים שלוש בלילה עד גיל שנה+
    אהוד ישן לילה שלם מגיל 5 חודשים

• לא עדיין אין לי את זה

אור של חיי
  • הבן שלי מגיל חודשיים היה יושן 7-8 שעות היה מתעורר רק פעם אחת בלילה לקחת בקבוק
    היה לוקח בקבוק לפני השינה עם דייסה והמשיך ככה עד לפי חודשיים ( היה בן שנה ו 10 חודשים ) היה אוכל טוב מאוד אבל היה מתעורר בשעה 3-4 בבוקר לקחת בקבוק ואחרי הגמילה מהבקבוק לא מתעורר יושן מ 9 בערב עד 7 בבבוקר

..]

[.]

[.

• שני הילדים שלי מגיל חודש חודש וחצי ישנים לילה מלא - לא ינקו הרבה זמן הגדול ינק עד חודש וחצי, והקטנה חודשיים וחצי.
    בכל מקרה זה כמובן תק' יש לילות יותר קשים
    בשבילי לילה זה החל מ6 שעות והלאה
    שיהייה בהצלחה
    [url=http://www.glitterfly.com]
  • את שניהם הנקתי 10 חודשים.

אלירן עד גיל שנה וחצי היה קם בלילה ככה סביב שעה 2 - 3 בבוקר לבקבוק.

רק לקראת גיל שנה ו 8 התחיל לישון לילה שלם.

יעל התחילה לישון לילה שלם בגיל שנה וקצת....

היום - היא עדיין עם אופטימיל.
    היא אוכל ארוחת ערב... ואז במיטה שותה בקבוק והולכת לישון - למזלי כל הלילה... מאז גיל שנה וקצת
  • אופק ישן מגיל חודש...טפו טפו...
    לרום אנחנו קמים עד היום. בגיל שנה וחצי גמלנו אותו מאוכל בלילה אז זה ירק מ3 פעמים בלילה לפעם עד פעמיים אבל עדיין קם. לילות בודדים שהוא ישן כל הלילה...
  • אין צדק בעולם! איןןןןן
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • עם גל - כשהייתה בת 5 חודשים.
    עם דניאל - מגיל חודש וחצי לערך. היא אומנם הולכת לישון די מאוחר, בין 23:00 - 24:00 אבל ישנה רצוף עד 07:00-08:00 כך שאין טענות
  • שבוע לפני גיל שנה... 3 ימים אחרי שהפסקתי להניק!!!
    לילה ראשון קם 3 פעמים לא הנקתי בעלי הכין בקבוק... אכל חצי וחזר לישון
    לילה שני קם פעמיים ראה שמקבל בקבוק לא רצה חזר לישון
    לילה שלישי ישן עד הבוקר...
    יש יוצאים מן הכלל כמובן אבל בדר"כ זה מוצץ וזהו אלא אם הוא חולה או מוציא שיניים
  • שבוע לפני גיל שנה... 3 ימים אחרי שהפסקתי להניק!!!
    לילה ראשון קם 3 פעמים לא הנקתי בעלי הכין בקבוק... אכל חצי וחזר לישון
    לילה שני קם פעמיים ראה שמקבל בקבוק לא רצה חזר לישון
    לילה שלישי ישן עד הבוקר...
    יש יוצאים מן הכלל כמובן אבל בדר"כ זה מוצץ וזהו אלא אם הוא חולה או מוציא שיניים
  • בגיל 3 שבועות
    בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה