צריכה עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אחותי קנתה לאופירי סניקרס מהמממות ואני רוצה לנעול לה אותם, הבעיה היא שאופירי לו רוצה לנעול אותם בכלל.ניסיתי את השיטה של לשים לבובה או לחלופין לתת לה לשחק איתם אבל היא מסרבת בתוקף
7 תגובות
עמוד 1
  • יש ילדים שאכן מסרבים לנעול נעליים...
    תשחדי אותה בגרביים של דיסני וכאלה
    תנעלי את הנעליים שלך לידה כל פעם ותדאגי שהיא תראה אותך עושה את זה
    הם אוהבים לחקות אותנו

• יפיתוש אני תמיד נועלת את הנעלים שלי לידה , וגרביים זה לא עובד ניסיתי אתמול היא פשוט לא רוצה לרדת לרצפה מקפלת את הרגליים. היא מאוד אוהבת לנעול את הנעליים שלה אבל נעליים שכנראה היא כבר מכירה
  • בדיוק אתמול קניתי לילדים סנדלים ושילה לא הסכים למדוד אותם בבית!!
    פשוט לא הסכים, והוא כבר יודע להמציא-
    "זה עושה לי כואב" "זה קטן עליי" "הם לא יפות" וכו'..
    עזבתי אותו,
    היום בבוקר עברתי ליד הסנדלים ואני אומרת לו- "יו, תראה את הסנדלים האלה!! הם הכי חזקות שראיתי!!"
    מאותו רגע הוא שם אותם, התחיל לרוץ הלוך חזור בבית כדי להראות לנו כמה הם חזקות..
    והתעקש ללכת איתם היום לגן..
  • אצלנו מה שעובד זה לנסות "להתחרות" איתו על דברים. נניח הוא לא רוצה נעלים אז אני אומרת: "אני אלבש את הנעליים של יונתן" בהתלהבות ואז הוא אומר "לא! אני אלבש!"

לא יאמן, אבל זה עדיין עובד

• זה הכי לא עובד אצלנו אפילו אחייין שלי היה אצלנו אז אמרתי לאופיר "טוב ניתן את הנעליים לשון" אז היא הנהנה עם הראש כן
  • גם עידן עושה בעיות עם נעליים אפשר לשחד אותה עם סוכריה

• היי

אני גם חושבת כמו הבנות כאן, לדעתי תנסי להניח לה ליום יומיים והכי חשוב לא לעשות מזה עניין. שלא תיזכר אצלה חוויה של מרד.

אנחנו צריכים ללמוד מה עובד על הילדים שלנו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה