למי שיש ניסיון עם מטפלת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,

לצערי התחלתי לחפש מטפלת לבת שלי
4 תגובות
עמוד 1
  • היי בובה,
    מה שלומך?

איך זה להיות אמא ל 2?

אולי תוכלי להיעזר באתר הזה:
    http://www.metapele.co.il/

בהצלחה בכל אופן.

• מה קורה מותק?
    שנים שלא דיברנו....
  • ממש שנים!!!

אני בסה"כ בסדר, קצת לחץ דם וכאלה - אני במנוחה בבית, אבל אין תלונות.

מקווה שהאתר יעזור לך במשהו.

אל תעלמי
  • מטפלת זה לא לפי גנים.
    מסכמים על כמות ימי חופש בשנה לפי הזכאות בחוק, והיא מחליטה מתי היא לוקחת אותם, כמובן בתיאום איתך. החוק הוא 10 ימים בשנה על משרה מלאה של 40 שעות שבועיות למיטב ידיעתי.
    חוץ מזה יש לך עוד כמה פינות לסגור כמובן- דיווח על עובדת במשק בית לביטוח לאומי, דמי הבראה שמגיעים לאחר שנה, הפרשות לפנסיה שהן היום חובה על פי חוק וכו' וכו'...
    לגבי חוזה- תמיד עדיף שיהיה חוזה מסודר לדעתי- זה קודם כל מגן עליך. יש חוזה סטנדרטי בנני'ס- האתר, אני ממליצה לך להוריד אותו ואז לעשות לו שיפוצים ושיפצורים לפי מה שמתאים לך ולמטפלת. בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה