היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שמתי לב היום שאצל לירז השדיים קצת מוגדלות וקשות כאילו שיש שם חלב. קצת לחצתי לה על השדיים ויצא משם הפרשה שקופה. האם זה קרה למישהי? אני אמורה לדאוג? לפנות לרופא?
8 תגובות
עמוד 1
זה בגלל הורמונים שהיא תפסה ממך בזמן הריון. זה כמו שהרבה תינוקות בנות לאחר לידה מקבלות וסת (כמו לינוי שלי
[[[
אני הייתי היום בטיפת חלב שקלתי אותה ואמרתי לאחות אז היא לא התייחסה לזה כמשהו חמור אמרה שזה בסדר. אמא של אמרה שאצלי זה גם היה. אני אעקוב אחרי זה אם אני אראה משהו חמור אני אפנה לרופאה שלה.
אוקי, אני לא רוצה להלחיץ אותך, אבל- אם רופאת ילדים/רופאה התפתחותית לא מתרגשת מזה- זה יופי. יש עוד אופציה פחות נחמדה ואם תרצי להיות שקטה שווה לברר עליה והיא חוסר איזון הורמונלי. הכתובת היא מעקב אנדוקרינולוגי- ואז יש מקום לטיפול. ככה שכדאי להראות לרופא ולשאול. לא הייתי מסתפקת בתגובה של אחות טיפת חלב, זה נכון שהתופעה היא לא נדירה בשבועות הראשונים אחרי לידה, אבל זה לא מדויק להגיד שזה בטוח בטוח תקין. אני לא יודעת איך נראה מקרה א' ואיך נראה מקרה ב' ויש משניהם...
גם לניצן היה את זה, זה לרוב קורה בגלל ההורמונים שנשארים להן מההריון שאלתי את הרופאה ביילודים בעת השחרור לאחר הלידה והיא אמרה שזה יכול לקחת כמה שבועות עד שזה מסתדר
אגב, לניצן היו גם שפתיים תחתונות נפוחות מאד בגלל ההרמונים היום הכל ירד למימדים נורמלים
בגדול זה מאוד שכיח, תעקבי ותראי, אבל מה שכן, לי אמרו בתינוקיה להמנע ממגע עם הפטמות שלהם כי בחודשים הראשונים זה רגיש וכואב להם "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."
מלי אמרה בדיוק את מה שרציתי לומר....אסור לגעת וללחוץ - כי זה מגרה את הציצי.
עד גיל שנה זה אמור להסתדר, אני הייתי אצל כירורג כי לאוריקי שלי היה קצת ציצי - והוא אמר שזה שכיח ועד גיל שנה מסתדר. המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
זה קורה ואין מה להילחץ, אותי הכינו לזה אבל לא היה לנו כלום, לא שדיים לא נזילות לא מחזור, אפילו איבר המין היה סגור לתפארת מדינת ישראל ומושלם