היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מי עשתה כאן סקירת מערכות מוקדמת בכללית במכוני הסדר? זא שעולה 114 ש"ח איפה עושים את זה באזור חולון? באיזה מכון הסדר ומי הרופא?
7 תגובות
עמוד 1
מריתוש מה שלומך מותק?
איך הבחילות? אצלי יום ככה יום ככה אבל הם בעיקר בערב --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
אחותי שלייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!
אין לי הרבה לחדש לך.. אני לא בכללית "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."
זאת שעולה 114 ש"ח זה דרך המושלם, יש לכם עדיין מושלם?........
אני עשיתי בקולמדיק בראשל"צ - מקום מעולה עם רופאים מעולים!! המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
טוב אז אלו האופציות לרופאים לא פרטי (אורטלי אני לא מעוניינת לעשות פרטי כי כמו שאמרתי יש לי את הכל כאן בקנדה פרט לסקירה הזאת) בראשון יש לי את ד"ר אשכנזי מיכאל ד"ר ברוק ישראל - קול מדיק וד"ר ברכה יוסף - קול מדיק ויש גם אלו בת"א ד"ר ריקובק ידאל ד"ר מסינג ברוך ד"ר וקסמן יגאל ד"ר קובי זר
ואת אלו בברודצקי בבריאות האישה בת"א דר` בולססקי רון, דר` גירטלר עופר, דר`וקסמן יגאל, ודר` ברנר אלינה
צריכה המלצות וכמה שיותר מהר כי אני חייבת לקבוע כבר תור