-
אני לא מתכוונת להתקרב לשם בחודש- חודשיים הקרובים
-
אני הייתי השבוע בעזריאלי ולא הלכתי אפילו לראות את החנות.
לא מתה על הבגדים שלהם בחו"ל ושמעתי שהבגדים שהביאו לארץ עוד יותר גרועים.
יעל, אמא של יונתן
-
סתמי ומיותר
היתי בסניף במלחה (היה תור של שנתיים אבל לאמהות עם עגלות נתנו להיכנס מסביב בלי תור) וממש אין שם כלוםםםםםםםםםםםםם
באהבה, סיון
הפייסבוק שלי: sivan werner
המייל שלי:
siv_sh@walla.comהמסנג'ר שלי:
sivan_we@windowslive.comהטלפון שלי: (%@@)**^(# - נו באמת חשבתן
-
בשביל חולצה של 20 שקל שווה להידחף? את רצינית?
[[[
-
נשמות..כל הגרדרובה כמעט במלואה של ליאור מרגע היוולדו עד גיל שנתיים וחצי בערך היא של H&M ... בגדי ההריון שלי רובם היו משם...
חלק השני היה של קדס זארה בייבי וC&A...
את הבררה מביאים לישראל
-
תנסי לפחות להידחף מסביב, אולי ייתנו לך אפשרות להיכנס בלי תור (תבואי על עגלה).
אני לא מתלהבת מהבגדים שלהם, גם המחירים יקרים בהרבה מחו"ל, אז אני לא רואה סיבה שאני אעמוד יום שלם בתור בשביל זה
[url=http://www.mamaibebe.com]
[[[
-
מי צריכה להדחף? אני?
-
הבגדים שלהם ממש לא משהו כך שאין לי בכלל את החשק להיכנס לשם
-
לא התכוונתי שתדחפי בכוח. התכוונתי שלנשים עם עגלה נותנים לעקוף את התור, את צריכה רק לגשת לסדרן, אלא אם כן את רוצה לעמוד שם יום שלם. זה הכל.
[url=http://www.mamaibebe.com]
[[[
-
שירגע קצת ניקח את עדן היא מאוד רוצה לנסות לראות שם.
[]
-
א...אם אני רוצה אני באה עם עגלת תאומים שיצעקו עד השמיים...
רק מהרעש שלהם אני לא אחכה יותר מידי
-
[[[
-
ראית את הקטלוג? איזה שמלות מעלפות?
איזה קטע..קניתי את הירוקה עם הלבבות..ואחרי זה לקחתי קטלוג
ופתאום אני רואה את השמלה שם..מיותר לציין שהקנאית לובשת שמלה כמו שלי
-
את האמת גם בחו"ל לא מצאתי משהו שבאמת שווה אצלם. בארץ אני אפילו לא מתכוונת לבדוק . דווקא C&A אני מאוד אוהבת . גם חלפות שלהם מתאימות לי לעבודה , גם מחלקת ילדים (בנים ) אצלם ממש אחלה . אם כבר בחו"ל אז מומלץ בחום לנסועה לכפר "עודפים ". יש כמעט בכל אירופה ואז לקנות באמת מותג כמו "לקוסטה " פולו " וכו במחיר נורמלי . יצא לבקר כבר בכפר כזה גם בגרמניה וגם בספרד . מספרד גם לקחתי ספר עם כל המקומות כאילו באירופה . אם משהיא מעוניינת אז בכייף.
http://www.holdthatpic.com/
-
אין אין על הבגדים של רנואר
[[[
-
כולה עוד חנות בגדים - מה שאנשים מוכנים לעשות בשביל 20 ש"ח
-
לא מתכוונת להתקרב לגרנד בחודש הקרוב.
בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
-
חח זה כמו אנשים שחושבים שאיקאה זה קניון בחייך..
הרי מדובר בחנות רהיטים וכלי בית ..
מה לעזאזל אנשים נכנסים ומטיילים כאילו מה? בשביל מה?
להגיד הייתי שם..חח פטאט
-
אני הולכת לאיקאה לא בשביל להגיד שהייתי ,אני באמת אוהבת להסתובב שם וגם אני תמיד קונה יש להם דברים מקסימים
-
אני לא הולכת לאיקאה בכלל
[[[
-
בדיוק
-
מיכל זה ממש לא נכון אם אני הולכת לאיקאה זה סימן שאני רוצה לומר שהייתי שם??? ממש לא
-
לא מריך להגזים . לאקיה יש דברים שפשוט אין לאחרים . לדוגמה ארונות תצוגה מזוכית עבור אוסף דגמי רכבים קנינו שם כרק להם יש. יש שם כל מני דברי אכסון למטבח באכות הרה יותר טובה מחום סנטר ומאייס . רהוט אחר לא בדקתי כזה לא הסגנון שאני אוהבת . בסניף של ראשון אין שום בלגן ושום תור .
לגבי רשתות שאזכרת למיטב ידעתע הם עדיין נמצאים במרכזי הערים המבילות באירופה ובקניונים הגדולים ומכירים שם מתאימים למעמד בניים כבסופו של דבר 15 -25 יורו עבור ג'ינס לילד זה לא הכי זול עבור מגינה ששכר הממוצע שם 1200-1500 יורו . זה עדיין רשות עם מעצבים וקוי עיצוב מסויימים . הדברים באמת זולים אני מוצאת בסופרים ענקיים שמוכרים בהם הכל - מלחם עד מוצרי חשמל וחלקי חילוף בסיסיים לרכב .
הבעיה היחידה שלי עם ענין של רשתות מחו"ל זה תורים . לא סובלת תורים בכלל . בטח לא בשביל הבגדים .
-
אני עם tiki
-
בייבי בום 83, רשת children place עושה משלוחים לארץ?
[[[
-
מותק שלי, אנחנו הרבה פעמים הולכים ל"הום סנטר" הגדול בראשון בשביל לתת לבנות לשחק שם בצעצועי גינה......
המסנג'ר שלי:
ortaly10@hotmail.co.il
-
אני לא מבינה מה ההתלהבות מהחנות הזאת......גם שהייתי באירופה לא קניתי וגם שאני בארץ לא אקנה
-
ממש לא מתלהבת מהם ובכלל מאז שאני בקנדה ויש כאן סניף שלהם הכל חור קניתי שם רק חולצה אחת
-
א. לא הבנתן את רמת הציניות בהודעה הראשונה.
ב. אלינה ..מה? מי הגזים? הרי את עצמך רשמת שזו חנות רהיטים וכלי בית ...
להכנס סתם לחנויות רהיטים כי זה חינם?
-
ענבלי אני אתך, אני מתה על איקאה ולא נכנסת לשם כדי להגיד שהייתי אלא מפני שראיתי משהו בקטלוג והתלהבתי !וקונה אותו....
כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא
נשיקות לירון וגאיה
[center]
-
אמא'לה..אתן פשוט לא הבנתן הא
-
סלחי לי מיכל אבל אני פשוט המומה
-
זו לא ביקורת..קוראים לזה דעה..ואמרתי כבר קודם ..לדעתי ....
ולהביע דעה זו זכות שאין לאף אחת/ד זכות לערער.
מה לעשות אני חושבת שלהסתובב ללא מטרה בחנויות זה נובע משיעמום
-
כל עניין של ביקור בחניות זה די אינדיוידואלי . אצלי לדוגמה מאז ולתמיד זה היה עונש . בעלי למרבה הצחוק בדיוק הפוך . הוא זה שיוזם ומשכנע. אבל יש אנשים שנהנים מזה ויש אנשים שנהנים מדבר אחר . את התחביב שלי גם הרבה לא מבינים : אני אוהבת לבשל . אף חברה שלי ךא הבינה איך אפשר להתלהב מלקנות סכין .... לי זה עושה כייף . גם לחפש כלי מטבח אכותיים וגם מצרכים ברמה טובה .
אתמול היתי בשיא ההתלהבות כמצאתי קצב אכותי שמבין עניין .90 אחוז מאנשים לא יבינו את זה כלל.
אני לדוגמה גם בקניון אף פעם לא ראיתי מקום בילוי לא לי ולא לילד . עם כבר מטיילים אז מבחנתי עדיף במקום פתוח .
-
את קוראת לי פאתט??
המסנג'ר שלי:
ortaly10@hotmail.co.il
-
אורטלי נשמה
-
אני קונה לעצמי לבעלי ולילדות בגדים בFOX -
5 דקות נסיעה מהבית ובלי תורים כמעט . בגדים פשוטים ויפים

-
בנות
[[[
-
אורטל , העיקר שהבנות נהנות לשחק שם

תמשיכי לקחת אותן לשחק בחנות הזו כי החיוך שלהן זה מה שחשוב

-
אין כסף? אז למה לאכול את הלב בלהכנס למקומות שאין היד משגת לקנות
בה כלום? סתם להוציא את הנשמה את הלב? ...
-
מיכל, את ההודעה ששלחתי לך בפייסבוק ראית?
אני אשמח לקבל תשובה גם אם היא שלילית, אבל בפייסבוק ולא בפורום.
-
-
וואללה..לא התאפקתי לא להגיב
-
מרינה הרגת אותי מצחוק .................... דווקא יצא לי לבלות להום בהום סנטר באחרונה יותר מדי ............ בגלל השיפוץ הבניין הזה . אני מחפשת חיפוי למרפסת ולא מוצאת . המצחיק הוא שאם בני אתי הוא מתחיל לתחנן לצאת החוצה 30 שניות אחרי הכניסה ושום דברלא יכול לשחד אותו .
לגבי לעמוד בתור ... דווקא היתה לי שחה מרתקת אם אישה שגם מכירה את מוציאות סוציאליסתית של שנות ה80 (היא מרומניה ) . הגענו למסכנה משותפת ששום בגד לא שווה עמידה בתור .
-
אני בכלל לא הלכתי, לא יודעת מה ההתלהבות שעומדים ככה בחוץ
שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!
גל, מאי, טל, שי ומתן
שה' ישמור עליכם מכל משמר
-
טוב, כנראה אף אחת לא הבינה מה כוונת המשורר... וכולן אטומות בדרכן שלהן.
הום סנטר אייס אלו חנויות ריהוט חצר וכלי בית... ישראליות...ההתלהבות מדבר כזה היא באמת בעיניי פטאט מה לעשות , למה לעזאזל אני לא יכולה להגיד מה שאני רוצה בלי שיתנפלו עליי? מי אתן לשפוט את הדעה שלי? קיבינימט אם הדעה שלך שונה תגידי וזהו אבל לרשום שאני מגזימה כי זו הדעה שלי? יש לך בעיה צנזרי אל תקראי דפדפי אבל את אל תגידי לי שאני לא בסדר. לדעתי אני בסדר גמור. ולדעתי לקחת ילדים להום סנטר ושות' כדי שישחקו בחנות זה ישראליות מגעילה ניצול שבחו"ל לא שורד מה לעשות, את רוצה משחקים תקני, לא יכולה? אל תקני ואל תהרסי, משחקים בחנות נמועדו לתצוגה , ולתצוגה בלבד ולא למען שיעשוע אנשים שאין להם חשק לשבת במשחקיות בחוץ.מרינה אם תציצו בשילוט תראו היטב "נא לא לשבת " ושות' מה לעשות זו הדעה שלי , למי שיש בעיה שתתמודד
-
על דבר אחד אני חייבת להסכים, בעצם על כמה
המסנג'ר שלי:
ortaly10@hotmail.co.il
-
לפחות אני לא מקללת חופשי חופשי
כי אוצר המילים שלי רחב ועשיר יותר משל אחרות