חמותי כבר עברה כל גבול - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • החליטה שהיא מחליטה בשבילי מבלי להתייעץ איתי או עם בעלי.
    ההורים שלה(הסבים של בעלי) גרים בראשון וסבא של בעלי הוא איש חולה אבל הוא נייד. הם רצו לשלוח לנו צ'ק מתנה להולדת לירז. חמותי הבטיחה להם ממש הבטיחה ואמרה לא אל תשלחו אני מבטיחה לכם בשבועות אני אגיע(להזכירכן חמותי גרה באילת) ואני איבא לכם את כולם. יעני היא מתכוונת לבוא אליי הביתה לשים לי עובדה יאללה תלבישי את הילדים נוסעים לראשון. ואני כבר מכירה את הנסיעות האלה. זה לא לשעה שעתיים היא תרצה שנבלה שם הרבה זמן. ואני לא מתכוונת אפילו לנסוע עם לירז לשם. אני לא בעד נסיעות כאלה עם קטנים. היא תהיה רק בת חודש וחצי. פיצית קטנטונת ולי זה לא היהי נוח כי אני מניקה וחמותי אפילו לא שאלה אותנו מה דעתנו בנושא.
    היא גם לא חשבה על זה שנצטרך להעמיס באוטו 2 כיסאות(כיסא של ליאל ואת הסל קל). ולא לשכוח גם עגלה כי לא יהיה ללירז נוח כל היום בסל קל. והאוטו של חמותי תמיד עמוס עם המון דברים היא תגיד לי אוי לא אין לי מקום לעגלה או משהו בנושא. ואני אין לי כוח לוויכוחים איתה. השארתי את זה לטיפיל של בעלי. דיברתי איתו על זה והוא מצדיק אותי בנושא. אז אמרתי לו עכשיו תטפל בכל זה אתה אני לא מתכוונת לריב עם אמא שלך. נמאס לי כל פעם כי אחר כך אני יוצאת הרעה.

19 תגובות
עמוד 1
  • אין לך מה להתעצבן... פשוט תגידו לה שזה לא אפשרי מבחינתכם וזהו
  • את לא יוצאת רעה יש לך דעות מישלך וזה מאודדד בסדר ילא חמות

אור של חיי
  • באמת חצופה.
    תעשי מה שטוב לך.
    בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • זה מוכר לי לצערי
    גם חמתי מחליטה או יותר נכון מנסה להחליט בשבילי.
    אבל אני מעמידה אותה במקום.
    את מאמינה שכשהיא שמעה את השם של הקטנה שלי היא אמרה שהיא לא כל כך אוהבת את השם מאיה ונתנה לי כמה הצעות במקום???
    מצד אחד היא מנסה לעזור והיא באמת עוזרת,אבל ראבאק...את השם לילדה ההורים נותנים ולא הסבתא!!
    אם לא נוח לך לנסוע אז תציבי עובדה ותגיד שלא נוח.
    את גם צריכה לשתף את הבעל.שהוא יסביר וזהו.
    בהצלחה!
  • אוקי, זו לא התגובה שאת רוצה לשמוע, אני יודעת, אבל אני בכל זאת אגיד כי אני חושבת שלפעמים כששומעים דעה אחרת ממקום נטרלי, נטול אינטרסים- זה יכול להשפיע אפילו אם קצת..
    את במקום רגיש, את אחרי לידה, את לא אוהבת אותה - גם לא לפני, זה הכל נכון ואת זה אי אפשר לשנות. וגם לא צריך...
    אבל- זה באמת לא נשמע לי נורא.
    זכותה לרצות לנסות לסדר את הדברים כך שיהיו לה נוח, וזו זכותך לא להסכים.
    בזה זה מתחיל ובזה זה נגמר.
    היא לא נשמעת לי נבזית במיוחד, זה לא נשמע לי בכוונה, היא לא נשמעת לי אגואיסטית שלא רוצה לראות אותך או את הילדים ולא מתעניינת בכם והיא לא נשמעת לי סכסכנית בינך לבין בעלך.
    את שואלת מה הקשר?
    כל הדברים שציינתי הם דברים שמוכרים לי- חלקם באופן אישי, חלקם לא, אלו דברים שאני מחשיבה כמעצבנים מצד חמות. ולך יש מזל שאת לא נתקלת באף אחד מהם. מה היא כבר עשתה??? אני באמת חושבת שאת צריכה לשאול את עצמך למה את כל כך מתעצבנת ממנה, כי זו ממש לא ההודעה ראשונה שלך לגביה, וזה לא נשמע כמו קיטור, זה נשמע כאילו היא מוציאה לך את כל הרוח מהמפרשים, וחבל- כי תאמיני לי, ממה שאת מספרת היא לא כל כך גרועה. תשאלי את עצמך מה את יכולה לעשות כדי להתרגש ממנה פחות.
    מקווה שאת לוקחת את זה ברוח טובה, כי אין שום כוונה אחרת בחיי. אני רק מנסה להראות לך את זה בפרספקטיבה קצת אחרת
  • אשטנגה - מסכימה עם כל מילה שלך
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • ועוד משהו - יש לילדים שלך סבא רבא!! את יודעת כמה היו הורגים בשביל זה?

לי אין אף סבא וסבתא בחיים, וההורים שלנו כל אחד עם הסיפורים שלו - בקושי רואים אותם
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • האמת נשמה אני בדיעה של אשטנגה ואורטל
    מה רע בגיל חודש וחצי להוציא את הילדה
    יש אחלה מזג אוויר.
    צריך לדעת לפעמים לזרום גם אם זה לא לטעמנו
    בכ"ז היא גם אמא וגם אנחנו אמהות ותמיד לחשוב
    שגם לנו יהיו כלות (לי יהיה 3 כלות

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • בנות- תודה רבה על החיזוק שלכן!
    חששתי מאד לכתוב את התגובה הזו- אם היא חסרת טאקט ותתקבל לא טוב,
    אני מקווה שהיא תתקבל ברוח טובה.
    חג שמח לכולכן
  • אני לא אמרתי שזה רע שיש סבים סבתות וכו וכו. אני רק אמרתי שמציק לי שחמותי מחליטה בשבילי אם לנסוע ומתי ואיך.
    אני לא יודעת שום דבר בנידון ופתאום מתקשרים אליי ואומרים לי תשמעי חמותך החליטה והבטיחה. זה מה שמרגיז אותי. מילא אם חמותי הייתה מתקשרת אליי ואומרת לי תשמעי אני רוצה שביום כזה וכזה תבואי איתי ועם הילדים להורים שלי סבבה אבל אני מדברת בטלפון איתם והם אומרים לי תשמעי הבת שלנו הבטיחה לנו..
    איך היא יכולה להבטיח משהו שהיא לא בטוחה אם יהיה בכלל. ובכלל אני שונאת שמבטיחים דברים. כמה פעמים כבר היו קורים דברים שמבטיחים וזה לא יוצא לפועל. במיוחד להטיח בשביל מישהו אחר. חוץ מיזה יש עוד המון זמן עד אז.

• סליחה ממי אבל אני לא מבינה מה הבעיה שלך..תעשי טיול !
    אני את ליאור הבאתי לארץ בגיל 3 וחצי שבועות מגרמניה לישראל...
    וחזרנו לשם כשהיה בן חודשיים ..
    להעמיס וכו' את מציירת כאילו ה' ישמור.
    אז ממי אנחנו גרים בצפון הרחוק והריו של בעלי ליד ירושלים
    ואני עם 3 ילדים ונוסעים ונסענו גם לשישבת ..
    קחי את הבאסה בסבבה..יעזרו לך ויהיה מי שייתן לך לנוח

אם לא מתאים לך באותו יום ספציפי תגידי וזהו.
    אל תתני לאחרים לנהל את החיים שלך ושל משפחתך.
    קחי את הבאסה בסבבה מה שנקרא
  • מסכימה עים כל הדעות, כעיקרון אין שום רע בזה שחמותך אמרה שהיא תדאג שתגיעי עים הילדים, אז מה? הם מבוגרים ואפילו את היית צריכה לקחת אותם לראות את הסבא וסבתא רבה שלהם לפני שהיא הציעה. אז תחשבי לטובה ולמה לא לנסוע גיל חודש וחצי זה אחלה גיל, הם רוב הנסיעה ישנים ומה שגם תעשו קצת טיול ביחד עים סבתא לסבא וסבתא רבה.
    נסיעה טובה
  • אני גם חושבת שזה לא כל כך נורא, חמתך לא נשמעת בן אדם רע...
    בסך הכל היא רוצה לקחת אותך להוריה כדי שיתנו לך מתנה ויראו את הנינים שלהם....
    לדעתי זו בכלל מצווה!!!

מאשקלון לראשון לציון זה פחות משעה נסיעה......

שרית,
    אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!

יום נישואין
  • אין כמו השמחה של הסבים הגדולים לראות את הנינים

אני רואה את זה שאנחנו הולכים לבקר את האושר שיש להם בעינים זה כאילו נתת לילד קטן שוקולד
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אני ממש לא מבינה מה את רוצה מחמתך ...
    רוצים לתת לך מתנה מן הראוי שלפחות תלכי לקחת אותה (זה סבא וסבתא )
    לא מתאים לך התאריך? תקבעי זמן אחר אבל להגיד שהיא עברה כל גבול
    זה קצת מוגזם לטעמי ...

• מסכימה עם הדעות של הבנות פה
    כמו שאמרו , זה מצווה
  • נכון זה מצווה וצריך ללכת, אבל אני דווקא מבינה את העצבים שלך.
    למה היא לא שואלת לפני שהיא קובעת לך?
    אני גם הייתי מתעצבנת.
    אני מציעה לך להגיד לה שתבואי בשמחה אבל שבפעם הבאה לא תבטיח דברים בשמך.
  • אולי זו אי הבנה?הסבים אמרו שחמתך ״הבטיחה״ למרות שהיא רק התייעצה איתם...
  • טניה
    אני מבינה שאת לא אוהבת שקובעים לך, אף אחד לא אוהב את זה
    אבל אם תעצרי מהעצבים ותחשבי על המטרה של חמותך תביני אותה

סביר להניח שסבא וסבתא של בעלך לא צעירים, להגיע לזכות של נינים זו זכות גבוהה
    המינימום שאפשר לכבד אותם זה להגיע לבקר אותם

כשניצן היתה בת שלושה שבועות נסענו לסבתא של בשן כדי שתכיר אותה, רצינו לנסוע גם לסבא וסבתא הנוספים שלו אבל סבא שלו הרגיש לא טוב, אני מקווה שהוא עוד יזכה לעוד הרבה שנים בע"ה, אך אי אפשר לדעת...

תנסי לקחת את הדברים בפרופורציה, זה לא בריא לך (הן פיזית והן נפשית)

מקווה שלא תיפגעי מהדברים שלי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה