התהפכות........ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי פשושה קטנה בת 3.5 חודש.
    ממתי היא כבר צריכה להתהפך ואיך אני יכולה לעודד אותה לזה????
    (והיא לא ממש אוהבת להיות על הבטן)
3 תגובות
עמוד 1
  • לכל אחד יש את הקצב שלו...
    ברמת העיקרון את צריכה קודם כל שהיא תחזק את חגורת הכתפיים
    קחי מגבת קטנה או חיתול בד ותגלגלי ושימי לה מתחת לבית השחי
    ככה זה יעזור לה להחזיק את עצמה עד שלאט לאט היא תתחזק ולא תזדקק לזה ותהיה גם מספיק חזקה כדי להתהפך
  • כמו שכתבו לך כל ילד והקצב שלו
    מה שאת יכולה לעשות זה:

להשים על הבטן גם אם היא לא אוהבת!
    לא אוהבת?יופי שתתאמץ להיתהפך!
    בעיקון את יכולה להשכיב על הגב ולגרות אותה עם צעצוע מלמעלה ולקחת אותו לצד ואז זה יוצר מצב למשל שיד ימין מושטת לכיוון שמאל וההיפך ואז זה מחזק את הכתפיים.
    את יכולה גם בעצמך לעשות לה ספורט ולעזור לה לעשות תחילת סיבוב זאת אומרת כשהיא שוכבת על הגב לדחוף לה את הרגל לכיון הנגדי ככה שהיא תישכב על הצד ואז נוצר חצי היתהפכות תעשי לה ככה לשני הצדדים..
    בהצלחה!

• גם שקד לא אהב לשכב על הבטן.
    את יכולה לנסות לגרות אותה לשכב על הבטן ע"י כך שתשכבי על הבטן מולה ותשחקי איתה, תצחיקי אותה...
    את יכולה להניח צעצוע מעניין מולה (אני קניתי בזמנו לשקד קוביה שמנגנת ומסתובבת, הוא ממש התלהב מהמשחק הזה ולא עניין אותו שהוא על הבטן, הוא היה פשוט מרותק לזה!)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה