היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טפו טפו טפו בלי עין הרע איזה ילדים יש לך משהוווווווווווווווווווווו והתמונה עם החולצות סוףףףףףףףף ממש אהבתי *********************
מתוקים.
התמונה השלישית מעלפתתתתתתתתתתתתתתתתת
אוהבת בשמת
תמונות מדהימות
שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!
גל, מאי, טל, שי ומתן שה' ישמור עליכם מכל משמר
איזה מתוקים הם 5555
איזה יפים הם!! בלי עין הרעעעעעעעע
טוב אני תמיד מיתלהבת מהם מחדש !
טוב.... שיואאאוווווו! ההודיה הזאת...!!!!!! אין, אין דברים כאלה...! ושילה.... מתי, איך ולמה הוא נהיה כזה גבר?... בקיצור - ילדים מושלמים. מו-ש-ל-מי-ם! שמעת?!
שרון שמש M.Sc פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
פשוט מהממיםםםםםםםםםםםם
שניהם מאוד יפים ודומים מאוד, וגם דומים לך!!
מיטל
איזה מקסימים!!!!! בא לי ביס!!!
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
פטריוטים להפליא מקסימים
איזה מתוקים!!! לאכול אותם
דייייייייייייייייייייייייייי איזה מהממים תשמעי ההודיה הזו שלך - מה זה??????????? מה זה הצחוק הזה???? בכלל אי אפשר לעמוד בפניה עם הקוקיות האלה והצחוק הזה...... ושילה פשוט גבר! איש קטן!!! איזה עונג לעקוב אחריהם... 55555555555555555555555555555555555
אוחחחחחח לאכול אותם איזה מתוקים תמונות מקסימות.. והקוקיות האלו אני יאכל אותההההההההההה עדידה סטודיו - מדריכה ומאבחנת התפתחותית לתינוקות כנסו לאתר www.adidastudio.com
אין דברים כאלה!!!!! חמסה חמסה שום בצלללל!!! מהממים שניהם פשוט מטריפים החיוך שלהם ממיס את הלב אי אפשר שלא לחייך כשמסתכלים עליהם