חחחחחחחחחחח אמא לארבע הצחיקה חחחחחחחח משטרה משטרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • משטרה לה לה לה. הפעם לא יעזור לך כי אני לא מאיימת ולא מקללת אלא רק נהנית על חשבון בנותיך המכוערות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קחי את זה למשטרה ולכי כבר נו. יא שמינה ואל תשכחי להמשיך להתפוצץ ביודעך שאני תמיד אבל תמיד אהיה פה חחחחחחחחחחחחח עשית לי את היום חחחחחחחחחחחחחחחח

כמו כן אם אני לא מגיבה זה לא כי אני הפסדתי זה כי אני אגיב ואציק כאבת נפשי בזמני שלי הבנת פוסטמה?
1 תגובות
עמוד 1
  • אפילו אז שאיימתי לא עשו עם זה כלום סתם חקירה והביתה. כל השאר עם זה שלקחו את הילדות וכל זה איך יקחו אם אין ילדים? חחחחחחחחח תמשיכי לאיים ולכי למשטרה כבר דובה.

דרך אגב אז באיכלוב שהיית עברתי שם רק כדי לראותך ובאמת את נראית יותר גרוע מבתמונות ממש עצוב.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה