איזה כייף :-) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול הלכנו לקנות כבר בגדים לחתונה של אחותי בחודש הבא.
    יש באלנבי בהתחלה מספר חנויות עם בגדי ערב לאירועים וכאילו נכנסתי שם בהתחלה לחנות אחת שהיחס שם פשוט מתחת לכל ביקורת נתן לי למדוד 2 שמלות שאני אומרת לו שהן בכלל לא יעלו עלי החצוף המגעיל אומר לי אל תתווכחי איתי אני עובד 50 שנה עם נשים וזה כן יעלה עליך כאילו מה אתה מכיר את הגוף שלי יותר טוב ממני? אחת הצלחתי כן למדוד אבל היתה מגעילה עלי ועוד מתווכח עם אמא שלי וכמעט צועק. אותה שימלה עלתה גם 800 ש"ח ללא הנחות.
    הלכנו לחנות נוספת על יד והיחס שם שירות שם אדיב עם חיוך בלי לחץ היו שם ליד תאי המדידה 2 בחורות שעזרו לי בקשירה מדדתי 2 שמלות אחת לא היתה בכלל יפה עלי והשניה שלקחתי שימלת ערב שחורה ארוכה פשוט מעלפת עלי (קיבלתי גם אישור מדנדוש ) ועלתה 200 ש"ח במקום 600. אחותי היום ראתה את השימלה ואישרה שהיא מדהימה ויפה. לדנדוש כבר יש שימלת שושבינה לבנה מדהימה זהו נשארו לנו רק נעליים לדנדוש ולי וגם נשאר לי לקנות שעון מהמםם שכבר מזמן אני רוצה אותו ויתאים בול לשימלה וכמובן שהיום קבעתי תור אצל הספר שטיפל לי בשיער בתקופה שהייתי נשואה ולפני הנישואים לגוונים זהו הספירה לאחור החלה עוד חודש ויומיים
13 תגובות
עמוד 1
  • שיהיה במזל טוב!
    איזה כיף!! אני מתה על חתונות!
    בת כמה אחותך?

[]
    []
  • אחותי תיהיה בת 30 החתונה תיהיה 5 ימים אחרי היום הולדת שלה
  • תיתחדשי לא לישכוח תמונות

אור של חיי
  • בהחלט כייף!!!!!

מזל טוב! איפה החתונה ומתי?
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • החתונה חודש הבא ובשמיים כחולים תאריך מצטערת לא ארשום מחשש שאולי מישהו מן המשפחה של הגרוש שלי ידע וקורא כאן

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

• איזה קטעעעעעעעעעע
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • מזל טוב...
    אנחנו הולכים לשמיים כחולים בנובמבר...שמעתי ממש אולם טוב...
  • תתחדשי ושיהיה מזל טוב

[[[
  • השימלה כרגע בארון למעלה עטופה עם שקית ובתוך שקית אבל תדמיינו שימלת ערב שחורה עם כתפיות וארוכה והשחור הוא חלק
    השאלה שמתי עיין על שעון אצלנו ליד הבית באיזו חנות עולה 70 ש"ח והוא כאילו מזהב וכולו נוצץ מתאים לשימלת ערב שחורה?

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

• מזל טוב
    הכל מתאים עם שחור נראה לי.
  • תתחדשו ושיהיה רק דברים טובים ובשעה טובה לאחותך
  • מזל טוב
  • תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה