הצילו....חום ללא תופעות נוספות..??..מזה?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לבתי בת 2+8 יש חום כבר ארבע ימים בערך 38.4 או 38.8 אבל אין ממש דברים נוספים חוץ מקצת נזלת וכאלה

יכול להיות וירוס או ...???...

היינו במר"ם עשו ספירת דם ושתן אין כלום פרט להמוגלובין קצת נמוך קצת אנמית

עזרו לי מישהי מכירה תופעה של חום ככה סתם????
7 תגובות
עמוד 1
  • כנראה מחלה ויראלית ,לבת שלי בת שנה וחצי היה לפני יומיים חום 40 מעלות!! עכשיו אחרי כמה פעמים שנתתי נורופן ירד ל38.5 ,עם נזלת וללא שיעול.
    זה יעבור -אל דאגה
  • אם הלכת לרופא ואין לה דלקת אוזניים או דלקת גרון ,אז כנראה שזה "סתם" וירוס.
  • אני יכולה להגיד לך שאצל להב זה היה ככה, רק שבמשך שבועיים ולא עלו על כלום.
    בסוף עשינו בדיקות מקיפות כולל תפקודי כבד שהיו נורא נמוכים - זה היה מאוד מדאיג, אבל בסוף התברר כמחלת נשיקה, שזה ממש כלום ושום דבר.
    עבר חלף כלא היה.
    החלמה מהירה
  • יש לה נוגדנים למחלת הנשיקה הרופאה אמרה שכנראה כבר היתה לה...מה עוד יכול להיות???????????
  • תראי לעמית שלי היה יום אחד חום גבוה והוא התנהג כרגיל רץ השתולל וממש התרגל כרגיל אפילו לא נזלת ולא צינון ממש כלום
    לקחתי אותו לרופא וכלום לקחתי אותו שוב אחרי יומיים לרופאה אחרת כי התחילה גם פריחה אדומה (כי שלי הייתה בחופשה) והיא החליטה שיש לו עכשיו אודם בגרון והוא צריך אנטיביוטיקה אני הרגשתי לא ממש שלמה עם מתן אנטיביוטיקה כי אני ממש נגד זה וגם הרופאה הרגילה שלי רק כשבאמת יש דלקת יש צורך באנטיביוטיקה ולא יודעת למה הייתה לי הרגשה שהיא טועה
    אז שוב הלכתי לרופאה אחרת אחרי יום והיא אמרה מיד להפסיק את האנטיביוטיקה והייתה בהלם שהקודמת רשמה את זה כי עם פריחה אסוררררר לתת אנטביוטיקה
    בכל מקרה אחרי כמה ימים הסתבר שזאת אדמדמת וזאת תופעה מאוד שכיחה חום גבוה בלי שום תסמינים אחרים ופריחה שמגיעה רק אחרי כמה ימים
    אני לא אומרת שזה זה אבל זה היה בדיוק בתקופה הזאת בשנה שעברה רק תעקבי
    גם אם זה אדמדמת אין שום טיפול וזאת סתם מחלת ילדים פשוטה

רק בריאות

[
  • זה ויראלי וזה עובר גם לבן שלי הגדול היה את זה לפני שבוע וחצי חום גבוה- מצב רוח, נורפן שהוריד את החום ללא שיעול וצינון וספירת דם+ שתן שהיו תקינים
  • גם CMV וגם EBV?

באהבה, סיון

הפייסבוק שלי: sivan werner
    המייל שלי: siv_sh@walla.com
    המסנג'ר שלי: sivan_we@windowslive.com
    הטלפון שלי: (%@@)**^(# - נו באמת חשבתן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה