הי לכולן. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני אחת משלכן ורציתי לשאול את דעתכן.

יש לי ילד בן שנה וארבעה חודשים.
    בעלי ואני החלטנו שאנחנו רוצים להתחיל לנסות להיכנס להריון שני.
    הילד שלנו כבר הולך קצת אבל עדיין רוצה המון ידיים ובעיקר את הידיים שלי.

מה אתן חושבות? כדאי להיכנס להריון עכשיו או לחכות עוד כמה חודשים?
14 תגובות
עמוד 1
  • אני נכנסתי להריון כשסמדר היתה בסביבות גיל שנה ו4 חודשים. סמדר היתה מאוד מפונקת הנסיכה של הבית... וכשהגיעה לגיל שנתיים וחודש נולדה אחותה- נטע והיה לה מאוד קשה כי היא התרגלה לקבל את מלוא תשומת הלב ופתאום נולדה לה אחות, היתה התמודדות לא קלה עם הרבה סצנות קינאה, אבל עכשיו הן משחקות יפה מאוד ביחד ויש ביניהן הפרש גילאים קטן כך שהן ממש חברות. אז את רואה שיש שיקולים בעד ונגד, תעשי את השיקולים שלך,
    בהצלחה
  • אני עכשיו בהריון עם ילד שנתיים ושלוש וקשה כי הוא רוצה להיות בחוץ ולי זה קשה עם הייתי חוזרת אחרונה הייתי מחכה עוד קצת

אור של חיי
  • קודם כל למה חסוי??? זאת לא בושה לרצות עוד הריון ולהתלבט בנוגע להפרשי גילאים.

אצלי אריאל היה בן 8 חודשים כשנכנסתי להריון עם רואי - נכון בהתחלה יש קנאה, הילד הגדול לא מבין מה נחת עליו "עוד יצור שעושה רעש ורוצה יחס מאמא ואבא".

זה עובר - והכל תלוי בגישה שלכם כהורים כלפי שניהם.

תראי אותי רואי היה בן 7 חודשים כשגיליתי שאני בהריון שלישי והוא יהיה בן שנה ושלושה חודשים כשאני אלד ואריאל יהיה בן שנתיים ותשע.

מסתדרים - מפחיד, מלחיץ, מרגש - הכל ביחד.
    השאלה שאת צריכה לשאול את עצמך האם את מוכנה להפרש קטן שבעוד שנתיים- שלוש תקצרי את הפירות כי הם יהיו החברים הכי טובים וחוץ מזה מי מבטיח לך הריון תוך חודש????? אולי תתחילו לעבוד עכשיו ורק עוד 4-5 חודשים תקלטי??? מאחלת לך שזה יבוא הכי מהר ואז הגדול שלך כבר יהיה קרוב לשנתיים ותלדי שהוא יתקרב לכיוון גיל 3 - נקודה למחשבה

שיהיה בהצלחה
  • אצלי גם ההפרש בין שחר וטל הוא קטן (שנה וחדושיים..)
    אבל את מדברת על הפרש שנתיים + .. לא קל אבל נראה לי סביר
  • קודם כל בהצלחה...
    לי זה נראה סביר הבחלט...אני גם רוצה עוד ילד...ננסה לשכנע את הבעל...
  • כשעידן היה בן שנה ו4 חודשים ילדתי את אהוד

• ALMA אני חסוייה כי יש כאן בפורום כמה חברות מאוד טובות שלי שנמצאות בקשר גם עם המשפחה שלי והייתי מעדיפה שעדיין לא ידעו שאני מתכננת עוד הריון כדי שלא יתחילו שאלות על ימין ועל שמאל.

• המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • לי יצא הפרש של שנתיים ו-4 וקשה לי מאוד
    בגדול היום אני בעד הפרש גדול,
    אבל זה תלוי בהרבה דברים אחרים: מצב כלכלי, המוכנות שלך ושל בעלך, הגיל שלך, אם יש לך בבית ילד נוח או דורש יתר על המידה, אם יש לך עזרה וכו'.

מיטל
  • כל אחד והגישה שלה...
    אני לא חושבת שאנחנו יכולות להשפיעה עליך לכאן ולכאן!! בסוף זו תהיי החלטה שלכם...
    אבל בטוח שבהתחלה זה יהיה קשה אבל בסוף זה שווה את זה..
    בהצלחה
    ]
    אנרגיות חיוביות
    ויהי מה
    אלישבע

• תודה בנות.
    נתתן לי הרבה חומר למחשבה

• טוב, לי ההפרש הוא 11 חודשים. כשילדתי את מיכל, אביגיל אפילו עוד לא הלכה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה