אני רוצה להתחיל- עידכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • גמילה עם דנדוש היא מנסה להוריד את המכנסיים שיש לה פיפי היא מודיעה אומרת שיש לה ולא נוח לה כך גם עם קאקי אבל בגלל מזג האוויר חשבתי לחכות ככה יותר ליולי הזמנו לה דרך טוייס אר אס ישבנון עם המדרגות כי גם הנירולוגית שלה אמרה לנו להתחיל כבר בגלל שמראה מוכנות
    היא רואה אותי גם עושה בשירותים הרבה פעמים נכנסת איתי (דנדוש הרבה פעמים דבוקה אלי יותר מדי וגם לא נותנת לי ללכת לבד אז אני כבר עובדת איתה מראה לה והיא יודעת שעושים באסלה
    השאלה האם יש טעם וכדאי לי לחכות איתה ליולי באמת או להתחיל כבר?וזה עדין לא מזג אויר טוב כל כך לתת לה להסתובב בבית בלי טיטול עליה ובלי מכנס איך להתחיל אם כן מכאן?
    קניתי לדנדוש היום תחתוני גמילה של האגיס. שמתי לה אותם בקניון קודם כל היא אמרה תחון
8 תגובות
עמוד 1
  • תנסי להוריד לה את הטיטול בבית אחרי הגן.
    תשאלי אותה כל כמה זמן אם יש לה פיפי / קקי
    ותקחי אותה לאסלה.
    המון סבלנות
    בהצלחה
  • תודה אבל השאלה האם כדאי לי כבר להתחיל נוכח הסימנים שדנדוש מראה? שגם אומרת שיש לה ומקטרת שלא נוח לה שרטוב ומנסה להוריד מכנסיים בד? זה סימנים של בשלות באמת? של מוכנות?

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

• זה שהיא רטובה ולא נוח לה זה טבעי שלא נוח עם בגדים רטובים

אני בדעה שלנסות
    תורידי לה כל יום אחרי הגן לשעה את החיתול ותראי איך היא מגיבה עם היא בכלל מתעננינת לבוא לשירותים ולעשות שם
    לקחת אותה להושיב אותה ולראות את התגובה שלה

יש הרבה ילדים שמראים נכונות ואחרי זה מקבלים פחד מהאסלה

היתי גם ממליצה לך להראות לה דיסקים בנושא
    כמו האסלה הקסומה
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • תודה לגבי האסלה כלומר השירותים אכן מתעיניינת באה אחרי בכל פעם ואני שואלת אותה איפה עושים פיפי מצביעה על האלה ואיפה קאקי וגם מצביעה על האסלה אני שואלת אותה אם היא רוצה לעשות על האסלה כמו אמא היא אומרת לי שכן השאלה גם אם הכן הוא אמיתי או סתם אומרת וכן אני יודעת שהיא מנסה להוריד בדגדים ואומרת פיפי וקאקי ושעושה קאקי אז נוגעת בטוסיק עם הבגדים כסימן שלא נוח לה ומנסה שוב להוריד בגדים

• נראה לי שאם היא מראה סימנים של מוכנות תזרמי איתה
    כבר לא כ"כ קר וזה בדיוק התקופה שאפשר להתחיל.
    כמו שהבנות אמרו כשחוזרים מהגן תורידי לה טיטול ותזרמי איתה

זה מה שאני עושה עם אריאל - הוא עדיין לא מוכן - אבל כשהוא מבקש אני זורמת
  • תודה קניתי לה היום את הדי וי די של האסלה הקסומה בצומת ספרים וגם קניתי לה את סיר הסירים את הספר הקשיח וגם לגמילה סופית ממוצץ למרות שבמעון היא כבר גמולה ממוצץ סופית את המוצץ הקופץ

• תנסי ...מקסימום לא ילך אז תפסיקי עם הגמילה ותתחילי שוב עוד כמה חודשים.

אני ניסיתי לגמול את סמדר בגיל שנתיים וחודשיים, ראיתי שהיא מפספסת המון אז החזרתי לה את הטיטול וחיכיתי עד גיל שנתיים ו8 חודשים!!! כשהיא היתה מוכנה ובשלה ממש לגמילה, תוך יום היא נגמלה לגמרי בלי פספוסים
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה