לכל ההריוניות באשר הן:-) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • החלטתי בזמן האחרון בין כל הלימודים לחזור לתחום שאני מאוד אוהבת והוא ארומותרפיה-תורת הצמחים,שמנים אתריים לשימושים בכל תחומי החיים,רציתי להתמקד על עינין ההריון והלידה-כי אני מכירנה כל מיני סוגי תערובות 2 שקשורים להריון זה אחד-למניעת סימני מתיחה והשני זאת תערובת לעיסוי פרינאום{בלי שמן נבט חיטה-זה גורם לפטריות }בקיצור,מי שמעוניינת אני מוכנה להכין לה המחיר זה רק עינין של עלויות החומרים והמשלוח בחינם-זה כי אני באמת עושה זאת בשביל הכייף ולא עבור פרנסה עיקרית.אגב הכנתי לאחותי את התערובת אפשר לשמוע ממנה איך היא:-)
    אפשר להשיג את המספר טלפון שלי דרך אחותי.או דרך המייל:boss102@walla.co.il
4 תגובות
עמוד 1
  • לפי מה שאני כבר צופה הסימני מתיחה יבואו גם ההריון הזה
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • זהו,אז שאני שמעתי שיש בזה עינין גנטי ולכן גם אם מנסים לא תמיד זה עוזר יחד עם זאת יש כאלה שאני מכירה שכן השתמשו בקרמים שונים וזה עזר,המיילדת שמעבירה קורס הכנה ללידה{אנחנו מחויבות לצפות בקורס מטעת קורס מיילדות}אומרת שכל הקרמים הם סתם ולא עוזרים ואם למישהי צריך להיות אז יהיה...אני לא יודעת ,לדעתי זה לא חד משמעי,אגב במחקרים מצאו הבדלים אם צבע העור כהה יותר ואם הוא בהיר,תלוי גם במרקם העור והאלסטיות שבו ומה לעשות...גם הגנטיקה משחקת ולא רק בתחום הזה..אם תרצי בכל זאת לנסות ולהשתמש לראות אם יש שיפור או הטבה ולא החמרה אז בשמחה.
  • מאחלת לך המון בהצלחה
  • כנראה שאצלי הגנטיקה עובדת
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה