ממש רוצה לשמוע איך היה אצלכן! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני רוצה להתחיל מזה שאני יודעת איך אמורים להתמודד עם זה, ומה לעשות - אבלאני רוצה לדעת אם זה קרה למישהי וכמה זמן לקח לה לחזור לשגרה.

עד לפני כמה חודשים ליאם היה מתקלח מלבש שמים אותו במיטה שלו, נרדם לבד ועד הבוקר... בלי שום דבר מיוחד.

כמובן - מפעם אחת שהיה חולה וישן בסלון זה הפך להיות מעין הרגל של להתקלח, לבוא לסלון - כמובן שללא משחקים והתעוררויות מיותרות, אלא פשוט שוכב לידנו, הוא נרדם בסלון, מעבירים למיטה ומממשיך לישון.

ב3 חודשים האחרונים בערך, הוא גם מגיע אלינו למיטה באמצע הלילה...

זה לא ממש הפריע לי ו/או הטריד אותי לכן לא ממש ייחסתי לזה משמעות, עד שלפני חודש ומשהו בערך זה פשוט שיגע אותי מאחר ולא היה לי מקום במיטה (להזיכרכן - אני בהריון), עד שהחלטתי לשים לזה סוף - ובמשך שבוע החזרתי אותו וישבתי לידו בכל פעם שהוא הגיע אלינו.

עכשיו - כבר אין לי את הכוח לקום, לקחת אותו לשבת לידו - אני לקראת לידה ופשוט לא מסוגלת, מה גם שתקעו לי משהו שאני די נתלית בו, שבטוח תהיה רגרסיה שהתינוק יבוא הביתה והוא יחזור אלינו שוב - אז אולי פשוט לעשות את זה עוד שבועיים שלושה...

אני יודעת שזה לא נכון, והוא צריך להיות במיטה,ושהכול תלוי בנו, אבל האם זה קרה גם לכן? האם קרה למישהי שהייתה לקראת לידה? כמה זמן לקח לכן להחזיר אותם לתל"ם?
    בעלי לא יכול "להשתתף" במבצע הזה מאחר והוא קם כל בוקר ב 2:20 לפנות בוקר לעבודה וזה ממש חזירי מצידי בעייני אם אבקש את זה....

אני אשמח לשמוע איך זה היה לכן.

תודה והמשך יום מצוין,
    איילת
12 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי , ולא שיש לי שניים , אני חושבת שכדאי מאוד שתרגילי אותו
    לישון במיטה שלו כדי שאחר כך, אלף , לא יהיה לך יותר קשה גם עם תינוק חדש וגם עם הצרחות שלו כשתחזירי אותו למיטה כל פעם
    ובית , כדי שהוא לא ירגיש ש"מסלקים" אותו למיטה שלו בגלל שהגיע עוד ילד וכבר לא רוצים אותו במיטה שלכם ...
  • לצערי...או לשמחתי..טל שורץ אצלנו במיטה כל לילה כבר ימבה זמן...
    להעביר כבר אין כוח ובנינו מי רוצה לשמוע את שחר בוכה מתעורר בתרועות בגלל ההעברה הזו ממיטה למיטה? כי טל צורח שמנסים להעביר אותו...
    מה שבטוח..נצבור קצת שעות שינה ועם כל האהבה..מעיפים למיטה שלו וזה מה יש...
  • לא הייתי משאירה שום דבר מסוג זה לאחרי הלידה.
    עם תינוק קטן בבית ועייפות רבה הרבה יותר ושינוי כ"כ משמעותי בחייו של ליאם - זה לא יהיה הזמן לעשות שינויים.
    או עכשיו או עוד כמה חוד', אחרי שתעבירי את הפצפון לחדר של ליאם או לחדר משלו.

• אומנם לא עברתי כזה דבר, אבל תעשי מה שמרגיש לך הכי נוח
  • הי, את כבר ממש בסוף, איזה כיף

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • מזדהה עם הקושי שלך, זה שבוע לא פשוט בכלל, במיוחד כשיש עוד גוזל בבית
    "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים,
    בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים.
    ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת,
    מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."

• אצלנו אותו דבר בדיוק

שחר נרדם בערב ליד בעלי בסלון בלי משחקים כמו שאת מתארת

אחר כך למיטה שלו

וכל הזמן מזחל בלילה למיטה שלנו
    אני מעבירה ומחזירה עד שכבר אין לי כוח לקום ולהחזיר
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי

• המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • הי,
    גם לי היה את זה,כשהייתי בהריון, שליו עדיין ישן איתנו במיטה ואז זה כבר היה לי קשה כי הוא מסתובב לכל הכיוונים ו"פעיל " מאוד בשינה.
    אז בדיוק החלפנו לו מיטה חדשה של גדולים וממש עשינו מזה טקס ומצעים מצויירים ומלא דובים שלו וספרים חדשים כל לילה,,,בקיצור חגיגה רק כדי שלא ישן איתנו.....וזה ממש עבד
    עכשיו אחרי שאופק נולד הוא קצת רוצה לחזור..אבל אנחנו מסבירים לו שהוא כבר גדול וכ"ו...לפעמים הוא נרדם במיטה שלנו לבד ואח"כ מעבירים אותו.....

שיהיה המון בהצלחה

www.vengastudio.co.il האתר שלי
    [url=http://www.glitterfly.com]

שליו שלי

אופק

• לא קרה לי עדיין ולא יקרה כי אין שום מצב שאני אסכים לזה
    הייתה פעם אחת שעמית ניסה ולא הסכמתי בשום פנים ואופן שהוא ישן לידינו כל אחד במיטה שלו
    נכון שהעייפות גוברת אבל עדיף לסבול לילה אחד שניים שלושה שבוע מאשר אחכ להצטער אל זה ולסבול תקופה ארוכה יותר
    אני אישית לא הייתי מחכה עם זה לאחרי הלידה כי לדעתי זה יהיה יותר קשה גם הקנאה שאולי תגיע וגם העייפות של טיפול בתינוק קטן עדיף עכשיו להחליט על כמה ימיםקשים חסרי שינה ולהשלים שעות שינה ביום ולטפל בעניין
    בהצלחה מותק
    אגב מה יש לך בן או בת את יודעת?

[
  • מסכימה עם מירית- עדיף בהחלט עכשיו, את תהיי הרבה יותר עייפה
    אחרי הלידה וגם כול העניין של השינוי בשבילו- את לא תרצי להתעסק
    עם זה בכלל.. עדיף עכשיו..
    ולפחות שיירדם במיטה שלו... שיראל שלי (הגדולה) גם נרדמת במיטה
    יפה מאוד אבל לפעמים באמצע הלילה היא באה אלינו.. לפעמים אני לא
    מתעוררת ורק בבוקר רואה אותה
    ]
  • מסכימה חזרה עם יוני עקשנות זאת מילת המפתח ועקשנות שלנו לא של הילד!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה