היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עדיין לא אמרתי לכלללללללל העולם על ההריון . רק לאמא ושתי חברות טובות . העניין שאמא שלי אומרת לי , ואמרה לי את זה עוד מזמן , שאם אני בהריון ושואלים אותי אם אני בהריון - לא להגיד "לא" כי זה נבואה שמגשימה עצמה וחלילה שלא יקרה משהו . ואתמול אחותי שאלה אותי - ומיד אמרתי - לא, לא יודעת .. והיום מישהי בעבודה שאלה אותי - ומיד שוב הופתעתי ואמרתי - מה הקשר, לא מן הנמנע אבל לא שאני יודעת . אני בשבוע 9 ואתמול טפו טפו טפו טפו הכל היה תקין.
אוווף - נראה לכן שזה נכון מה שאמא שלי אומרת? יש לכן תשובה מספיק מתחמקת לשאלות נדחפות מסוג זה?
6 תגובות
עמוד 1
זה אמונה תפלה, גם לי אמרו את זה אפשר להגיד שיהיה אני אספר.. או משהו בסגנון הזה
נוווו אבל זה שפעמיים כבר אמרתי שלא , זה לא אומר כלום נכון? הכי קטעים שזו מהעבודה אמרה - אם יהיה אל תספרי אז מיד עניתי לה- אז למה את שואלת?
חחחחחחחח זה לא אומר כלום.. כמו שאת רואה גם אני במצבך אמנם יותר מוקדם אולי לא שאלו פשוט אמרו מתי עוד אחד? אז אמרתי לאט לאט נראה..
אני מכירה מישהי שאמרה בפה מלא שהיא לא בהריון אפילו אחרי שבוע 9 וילדה תינוקת בריאה אחרי 9 חודשים. אבל אני לא אוהבת לשקר ולכן אם מישהו ישאל אותי ואני אהיה בהריון או שאני אתוודה (תלוי מי זה) או שאני אנסה לצאת מזה בצורה אחרת, כמו למשל להגיד: "למה? השמנתי?" ומי יעז להגיד לך שהשמנת