היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי, הילדה שלי בת 5 וחצי חודשים והיום הגננת שאלה אותי אם אפשר לתת לה מוצרי חלב כגון מעדנים או גבינה. אבל לפי מה שאני יודעת שמוצרי חלב מתחילים לתת בגל שנה, לא? ואגב הילדים בגן שבגיל של רומי אוכלים כבר...
מערכת העיכול שלהם לא בשלה עדיין. גם אני חושבת שזה עוד מוקדם - אבל זה בד"כ המלצה, וכל אמא פועלת לפי האינטואיציה שלה.
בהצלחה במה שתבחרי....
גם אצלנו בגן הם ממש התקדמו מהר עם המוצקים... הן כל הזמן מנסות לתת לו אוכל מוצק, בד"כ לא התנגדתי. הדבר היחיד שביקשתי שלא יתנו לו זה חלב ניגר (רק מגיל שנה) ומוצרי חלב (גבינות וכאלה) הן התחילו לתת לו בגיל 7-8 חודשים. לדעתי מוקדם מידי בגיל כזה למוצרי חלב. זה גם מייצר המון ליחה
רעות הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009